Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZBORITE SE KVALITETOM NA TENDERU. OVE UNIFORME U LJETNOM PERIODU SU KATASTROFA.NA + 40 ZNAJU SAMO PRIPADNICI MUP-A, KAKO JE U OVAKVIM UNIFORMAMA IZDRŽATI.
to se sretne uniforme ...za kladionice .
Provjerite malo kako Koteks iz Tesnja kroji 'kvalitete' uniforme. Nabavljaju obicne jakne iz Kine, zalijepe odredjene naljepnice i prodaju kako 'kvalitetan' kozni proizvod, a pocetna satnica je 1KM. Sve je to 'Europski' Tesanj!
Upravo tako kinezi nam se uvaljuju samo tako.
kvaliteta je upitna moze na domace kosulja koja se izguzva i usmrdi za jedno popodne ali je zato cijena po standardu EU..
kažu da šiju uniforme za austrijsku i švicarsku policiju, pa kakve to karakteristike imaju ova sadašnja odijela naše policije u odnosu na uniforme austrijske policije.
KOTEKSovu opremu koristim i u službi i privatno....mogu da pohvalim izradu a posebno kvalitet opreme... Ko nije probao neka ne baljezga bezveze... Pričate protiv domaćih kompanija koje upošljavaju naše ljude a uzdižete 5.11 koji se šije u Albaniji! Dozovite se ljudi!
Samo nek SDA puni dzepove svojima, KM trade jedini na svijetu kao zna nabaviti uniformu i to renomirani brend 5.11 koji se sije boga pitaj gdje jer veze nema sa kvalitetom originala a cijena veca nego original.
U prevodu smanjite trazene KARAKTERISTIKE uniformi.Nemojte nas smarati sa nekim KVALITETNIM materijalima, kad smo mi vec narucili iz kine puuuuno materijala koje trebamo da vam tusnemo u vidu gotovog proizvoda. Podrska domacim proizvodjacima i da se rijese menadzmenta koji ih vec uvaljuje u dubiozu :(((
Sve ste fino napisali u pismu, samo još noste naveli šta konkretno se traži a što ne možete da ispoštujete, a ne da ovako naglabamo, jel materijal, jel dizajn, jel 5 11?!?
Dakle, koji su to "specifični tehnički kriteriji"? Hajmo novinari, malo istraživačkog novinarstva! :)
Kinezi nam prave jeftine uniforme to je istina .
Naglašavaju da policijske uniforme proizvedene u BiH koriste policijske snage u Austriji, Švicarskoj i drugim zemljama. Ljudi dali vi uopste citate clanak prije nego komentarisete? Znaci uniforme dobre za najbogatije drzave u EU a nisu za nas sto nemamo za kospa a hocemo uvozit? Ponekad se pitam dal nase rukovodstvo zaista zeli da nasu proizvodnju u potpunosti unisti.
nekada su se uniforme za policiju i vojsku sile u firmi u kojoj su radili samo gluhi i nagluhi...drzava je od njih kupovala....win win situation....a danas .. vidimo i sami gdje smo
ne vjerujem da je bolja roba..
A zato policajci ništa ne vide i ne čuju kada ih obuku da sprečavaju kriminal .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kantonalna policija nosi uniforme najgoreg kvaliteta Zenko i Koteks uzas, šapke davno prevaziđene al ne kod nas.
ja koliko znam da zahtijevaju da kvalitet uniformi bude 5-11. A vjerovatno je istinito a i zalosno da domace firme ne mogu ispostovat taj kvalitet.
Pa mora se posao nastimati Kuli Gradacac, inace firmi SDA.
Ako su to stvarno neke neophodne specificnosti uniformi, treba ih zadovoljiti. Ako je u pitanju stimanje posla, a vjerujem da jeste, treba nekoga zatvoriti.