Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@andricgrad prema najnovijim znanstveno-naucnickim otrkicima dokazano je da je republika srbska najstarija kultura i civilizacija na zemlji koja datira oko milijardu godina (na devetnaestu) prije nastanka kosmosa.
andricgrad 12.05.2014. u 12:05 11omere...republika srpska je starija od bosne i hercegovine.....provjeri jos jednom podatke :)))) straiji ste vi sto reko omer pascad i od ameba,imali amebe sex i posto srbin.
Svako srpče u Sarajevu treba nosit bijele trake oko ruke..........da znamo ko je pašče.......... 9.maja kuroslavni proglasili svoju nakaradnu izdrkotinu RS, a mi eto ko 1.marta '92 nismo smjeli glasat za nezavisnost, jer ko eto to vodi u rat..............e malo vam sutra za to kuroslavna paščadijo
omere...republika srpska je starija od bosne i hercegovine.....provjeri jos jednom podatke :))))
nakaradna izdrkotina RS jer starija of Isusa............priznajem..............i prije Isusa su ljudi drkali hahahahahahaha.................UBIJ, ZAKOLJI DFASRPSKO DIJETE NE POSTOJI