Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ne i ne.Cijenim i postujem Egipatski narod al ne i vlast Egipta koja se solidarise sa Izraelom dok ubija nasu bracu Palestince.Zatogipat dok ne promjene politiku prema Izraelu tj dok ne pocnu pomagati Palestince.
to ti je razlog? egipatska politika? a nije ti mozda razlog to sto nas narod jedva skuca para za Neuma.....ako cemo tako onda ne treba ici ni na Hadž jer je politika Saudijaca promocija Vehabija i saradnja sa Izraelom???? pozzz
I ja potpisujem!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
A crnjaka!!! Do ovoga clanka drugi clanak sa naslovom "Egipat: Na smrt osuđeno 188 osoba".
Kad ukinu da moramo imati VIZU prije poljetanja za EGIPAT tad idem,a ne moze biti valjda da Srbi ili Hrvati mogu da polete bez vize i po dolasku u egipat placaju oko 10-15 KM vizu,a mi u Sarajevu unaprijed moramo... bezze POLITIKA
10-15 € sorry :D
Egipat ima turističke potencijale al je dobrodošlica za turiste uništena na dugi niz godina. Ipak možda neka nova generacija možda da doživjeti normalno turistićko okruženje ako bi se odmah ili sad krenulo sa globalnim promjenama.
Thank you,but no thank you.I don't want be arrested and thrown into egyptian jail for simple things like having a beer,kissing my wife or not knowing Bismillah.Become normal society,embrace democracy,then we'll see..
mozes se ljubiti i piti pivo i ne moras znati da ucis druze hehe nije to DUBAI,idi slobodno u egipat pa ces se uvjeriti ;))))
Fala i tebi i njima , ali nije tamo sigurno. Napadi na vojsku i turiste ucestali.Zene bivaju napadnute na sred ulica,trgova,rulja umjesto da pomogne,svaki hajvan trci ne bi li i on pipno bijelu sisu.
Uvijek mi je bio san obici dolinu kraljeva, velicanstvene piramide, ali za sada ce pocekati. Nisam neka kukavica ali stanje u Egiptu nije bas najbolje, zato hvala na pozivu za sada. Kada se sredite eto me...
Sta cu tamo faraoni davno umrli
bosanski gradjani svi u jedan glas: eto nas
Bojkotujte Egipat ! Tamo ubijaju i hapse muslimane ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Smeće od države
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/egipat-na-smrt-osudjeno-188-osoba/141202173
De i vi recite da je mjesto BIH u EU i da politicari u BIH moraju naci kompromis i povesti zemlju ka EU i NATO te osigurati razvoj BH ekonomije. Dugo niko od stranih "diplomata" to nije rekao na dnevniku, pa mi nedostaje te revolucionarne izjave. Ravne su otkricu tocka.
Ne hvala, samo na zapad.
Idemo u Beograd na vodi :P
naravno ni ova fešta nije mogla proći bez inzka, radi li išta ova ubleha osim što obiđe svaki prijem i manifestaciju ko god da organizuje.
Koje ba Mursi?... Ihvani muslima grupa u islamu koja ima vjerovanje haridjija... odgovarace oni pred Allahom subhane wa ta`alla koju su smutnju izazvali u muslimanskom narodu. Molim Allaha subhane wa ta`alla da uputi muslimanske vladare na pravi put amin Evo da znas dobro koje Mursi http://putselefa.com/nema-razlike-izmedu-muslimanske-i-krscanske-aqide/
ambasadore, turisticka agenda vama je bogatija za 188 smrtnih presuda!!!! na sta nas zovete????