Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto se DF ne oghlašava uopće, pa ne smeta im niti legitimno predstavljanje, a obzirom da je i SDA najavila kretanje ka građanskoj, može li to da znači da će se DF utopiti u SDA?
Deutschland uber alles! :)
K'o vas šta pits
Svaka cast za BiH blo Najbolji ste
legitiman je svako ko je na poštenim, slobodnim, fer izborima sa DAVNO I PRECIZNO utvrđenim PRAVILIMA osvojio većinu glasova, a ne onaj koji se sviđa hadezeu ili esenesdeu i njihovim "poglavicama"
Daj neka nad Dino prestsvlja njega slusamo.čuješ Peđa nemoj vire ti birati nam Željka više
Moj politički stav: Riđobra-GADi je ''opasna guja'' u njedrima Bošnjaka, Bosne (BiH) i Bosanstva...
Znači Bakir je pristao da na sljedečim izborima budu tri kutije Jedna za srbe druga za hrvate i treča za bošnjakeSad predstoji pravljenje biračkih spiskova na taj način.Zemljo otvori se .......SDA bi dala guzice svima samo da je na vlasti.........
Ajde u redu "vojna neutralnost" ali s moralnog ili etičkog stajališta šta je sporno u "legitimnom predstavljanju". Možda se oni zalažu za NELEGITIMNO predstavljanje
Kao netko Vas nesto pita i kao nesto ste bitni. Najveci domaci izdajnici sdp i ns. Ovi nacionalisti su uvjek bili nacionalisti i zna se sta hoce a Vi ste prevaranti koje je narod procitao.
Ma jao miševi...... tu li ste....
Cuj ovih podrumasa! Vi ste ostali obiljezeni i uknjizeni kao stranke koje nisu htjele u vlast radi jacanja drzave. pokazali ste da vam nije bitna drzava BiH.
Naravno da će postaviti prioritet ulazak ui EU a ne u NATO, jer ulazak u EU je nerealan i neće se ostvariti ni za 20 godina a u NATO bi se moglo ući za par godina. Tako premazuju oči svojim glasačima godinama.
Podržat ćemo svaku odluku koja bude u interesu Bosne i Hercegovine i njenih građana ali ističemo kako odluke koje ne budu nedvosmisleno i jasno išle u pravcu približavanja NATO-a ....a ovi srbi iz RS koji su protiv NATO-a "Oni nisu građani BiH "ili njihovi interesi nisu bitni?
a ionako vas nitko nije ni upitao hoćete li vi podržati ili ne... dvije lokalne stranke koje djeluju samo u KS nemaju potrebe glavu razbijati državnim problemima
Sad plačite!!!!