Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdija je zapalila ambasade Amerike i Njemačke, i za te terorističke napade NIKO nije odgovarao. Problem Srbije nije terorizam, jer je Srbija sama od sebe TERORISTIČKA kvazi-država (bez Republic of Kosowo, off corse! ;)))
@multietnićar Svaka Ti čast na otvorenom i istinitom pisanju.
Zdravko 27.08.2010. u 08:57 Ne bi ja dao njima pasose, ipak mozda se koji glupoan raznese. Uveo bi im vize i za more, koji ce nam klinac dolje smao rastjeravaju swabe i ove sto imaju para. Kad ih vide onako jadne, ko stoka kad se razlete po plazi svi bjeze Sato bosanci za vas i stoku vizeee i u HR @ZDRAVKO sine, reci ma-mi svojoj da je preskocila sinocnu turu. Evo mi svi cekamo. Ako ne dodje veceras, reci joj da nece dobiti vizu za nas tim. I reci joj da ce mo je veceras samo laHko raznijeti po guzzzari. U potpisu: Nogometni Klub Sarajevo (sa rezervnim timom)
Ne bi ja dao njima pasose, ipak mozda se koji glupoan raznese. Uveo bi im vize i za more, koji ce nam klinac dolje smao rastjeravaju swabe i ove sto imaju para. Kad ih vide onako jadne, ko stoka kad se razlete po plazi svi bjeze Sato bosanci za vas i stoku vizeee i u HR
Hoce tikve da putuju, e malo sutra, MI lagano samo putovnicu i u bili svit. Vi mozete kod nas na more ali da ne jedete paradajz i da se ne ponasate kao stoka, ja cu u sarajevu da radim ko gospodin ....hihih bosanci glupi (sto ih vise zezas oni bolji prema tebi, BH HRRVAT)...
Biće bezvizni čim Džeko ode iz Wolfsburga..
Promjenite ime u Sa-kiks,bitno je da se ne moze komentarisati kad guzonja porseom pregazi pjesaka,nek gazi kokuze kad im je najvaznije pljuvanje po portalima.Ko ima love ne treba mu viza,izadjite ponekad iz tih vukojebina u kojim zivite mozda i skontate nesto.
kralj Tvrtko 26.08.2010. u 11:25 @placenik sta je tvoja primjedba na njegove postove???? imas li neki demant onoga sto covjek ovdje napise? nesto konkretno? vas samo boli GOLA ISTINA,... nista vise,.... jel tako?????????? @Kralj prDko, nisam te pitao za misljenje.
Ovo je jedno 87 put da pisete teksove ove vrste! KAD BUDE PA ONDA DA PROCITAM DA JE VEC UKINUTO! PA DOSTA VISE!
političare koji imaju diplomatski pasoš, ovo uopšte ne zanima
@placenik sta je tvoja primjedba na njegove postove???? imas li neki demant onoga sto covjek ovdje napise? nesto konkretno? vas samo boli GOLA ISTINA,... nista vise,.... jel tako??????????
bice bice he he he he he he nadajte se bice liberalizacija kad u BiH ne bude bilo teerooriista tj. muslimana
multietnićar 26.08.2010. u 10:33, koliko te Duduk placa da stavljas svaki mjesec ove iste komentare?
Koje?
to je veca cinjenica nego gluposti koje ti pises. hajde sad ti je vrijeme za lijek popit. i poradi malo na pravopisu, č - ć ... to se u osnovnoj skoli uci.