Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u rs-u se popis moze izvrsiti za par dana osim ako izuzmete lov na veprove ;)
za fotelje vladajuce elite izbori su vec igre beba sa zveckama naspram popisa stanovnistva po svim osnovama - od nacionalnih preko narodnih, etnickih vjerskih do seksualnih izjasnjavanja o osobnom identitetu. izvjesno je da je izvjesnim strukturama vlasti ugodnije u mono iracionalnom kolektivitetu.
dobro znate da balije nece popis zbog tuzbe pred Medjunarodnim sudom pravde u Strazburu i tuzbe protiv Karadzica i drugih heroja srpskog naroda i zato im izlazite u susret jer teza o krivici Srba za sve u bivsoj YU ne sme da padne u vodu ranije nego sto je predvidjeno ali istina ce se saznati pre ili posle i USA, GB and Germany nece biti amnestirane za zlocine nad Srbima za vreme NATO bombardovanja a Bogami ni Hrvatska i FBiH za etnicko ciscenje Srba ceracemo se jos pravda je spora ali dostizna
Ni to nismo sposobni da provedemo... Jebes tako ne-funkcionalnu drzavu sa debilima na vlasti.