Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemas se ti s Covicem o cemu dogovarati, vi ste dva svijeta.
opet prasina u oci...pa kome lazete vise, ko da je narod glup. reci posteno pregovaramo i gotovo. kod nas vazda neko beluhanje, ko nije vako jest nako, isto da je neko corav. niko nikad laganjem nije nista postigao, moze trenutno al se to otkrije i bude jos gore nego istina.
To ti je ono kao, danas zauzet NepoŽeljko bio, pa nije mogao sa Nerminom Nikšićem na noge Čoviću. Providno, Željko! Ja mislim da je Nermin danas htjeo samo da isposluje privremenu dozvolu za ulazak Željka NepoŽeljka u Mostar. Inace, armirani beton, bh - blok je izgleda izgubio Našu & DF armaturu! Baš me zanima koji ce izgovor biti onog bauštelca Kojovića.
Pitaju se ,,građani" zašto bh - blok svima na noge ide. Pa, ne kaže se džaba ,,Dođe maca na HDZ vratanca."
@Beni92 Nisu mene prevarili,nego mmoge Bosnjacke glasace.Govorim za njih.Porazene stranke su se ujedinile u blok i ljevicu,njih 6.Zato kazem da mnogi Bosnjaci nisu bili svjesni da glasanjem za Df,Hadzibajrica,Hadziju konakovica,sdp,ustvari su glasali za Predraga i nasu stranku.Vidljivo je da je nasa stranka glavna u toj koaliciji.Dinu šutnuše za preds.skupstine,nebitno mjesto skroz
Sta ima navodna ljevica pricati s ovim aparthejdistickim fasistima kad je svaki glas za njih bio usvari protiv ovih? Misusovo.
Sta ce komunjare radit vec supljirat...
Gledaj Čovića pije bijelu kavu,nekad se pio ness+kola,sad samo bijela i čaša vode
ako su se dogovorili tito i pavelić i ovi će
Najgore u svemu je kada ove porazene stranke traze dogovor.Zasto se niste ujedinili i pravili blokove i koalicije prije izbora,zasto uzimate vlast koju vam narod nije dao?Da smo znali da glasanjem za Konakovica i Hadzibajrica,ustvari glasamo za Nasu Stranku 90 % glasaca nebi glasalo za njih.Sve konce koalicije drzi nasa stranaka.Prevarili ste Bosnjake!
Covicu Zeljko ti ga zabi onako povrsno a Niksic sad do jaja. Imate drzavni nivo gdje su snsd i hdz nezaobilaznan faktor pa sa radojicom scepom formirajte vlast,on je domoljub iz gusinja brani interese BiH nije bio bi jednom na proslavi dana drzavnosti i nezavisnosti.
SDP treba propustiti kroz vatru da se pročisti jer ovi koji ga sada vode , vode ga istom onom autostradom kojom ih je poveo i "slučajni prolaznik"" a to je putem lopovluka, prevare, krađe i neprirodnih koalicija! Nemojte misliti da ovo ruikovodstvo neće svoje članove povestit u nestanak jer će SDP iza ovih blamaša izgubiti na narednim izborima!
@tomicamalii Sdp se procistio. U njemu ostali oni koji u sdp vjeruju. Cetiri zadnje godine sdp nije bio vkast ni na jednom nivou ni jedan dan. Samo se bojim kako cete vi iz sda podnijeti opoziciju. Kako cete opravdati milione ulozene u kampanju. Odakle ih vratiti
stari jarani se sastali ... kako da nakarindjaju baketa .... i zeljka ....
Kakva je to 4-a zastava?????? Nermine dragi pa kako mozes sjediti tu????
Neće s ovim, neće s onim, a sam ne može nikako.... Fakat ovaj Nikšić nije pri sebi ! On će cijelu državu blkokirati, izazvati još veći revolt kod već izrevoltiranih hrvata.... Možda je to i cilj !?
nece sa nacionalistima, nece sa sda, i razgovaraju o neformiranju vlasti...isto da je neko glup.
@ReufReuf A s kim će ako neće sa nacionalnim strankama, kad sa ostalima ne može, nemaju dovoljno !? Mogu na nekim kantonima formirati vlast, OK, ali šta će dalje ? Ja mislim da oni znaju šta ih čeka, samo "tvrde pazar", a moraju sa nekom nacionalnom strankom koalirati....