Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema BiH bez dogovora i kompromisa. Haris je htio 100% BiH i napravio toj istoj BiH ogromnu štetu. Aprilski paket je bio zadnja šansa da se krene naprijed. Ne znam gdje je sada Silajdžić, ali mogao bi nam Damir Arnaut objasniti kako danas gleda na rušenja Aprilskog paketa. Bošnjački političari su retardirani idioti. Naravno, u lopovlucima i korupciji su nenadmašni.
@BiHer ... A sada je odcementirano? Razmišljaš li ti svojom glavom?
Na adrese u RH i EU stizu 2 deklaracije gdje hebe lud zbunjenog + jedno 10 pisama raznoraznih ministara gdje si svi uzimaju pravo djelovat kao vanjska diplomacija...jedino logicno iz sveg tog je, reciklirat sva pisma i papire u stari papir i zapocet gradnju
Dapace, neka svi salju kao Djeda Mrazu pa kome donese darove i kakve, donese...
Šta se dešava u Kiseljaku? Zašto šuti međunarodna zajednica na očigledno šikaniranje Bošnjaka? Nemojte kasnije da bude nismo znali ništa!
@stefbjelic samo pitam, ozbiljni mediji pišu o tome...odbacio sam plaćenike stranaka... al zašto ovi prate?
@hitman47 Nisi u toku. Misija je opozvana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbo lud zbunjenog!
Molim redakciju da uz naslov ove vijesti, naglasi 18+ jer ovo postaje "Hard Core"!
Ovo treba puške u ruke i protjerat bagru očistiti državu za normalan narod. Očekujem potez Bakira dosta vise!!
Dje si Bosko Buha nismo te poznali 😛
Ovi delegati kao i njihovi šefovi koji otvoreno rade protiv BiH (od koje primaju velike plate)a u korist drugih država pod hitno podnijeti krivične prijave . Oni nerade kao obavještajci nego javno i postoje neoborivi dokumenti.
Uuuuuhuuuu, sto se ‘no kaze turise vam ga kjafiri za oba uha, hahaha
....jedino su bakir (žena mu sebija) i rahmetli mu babo za bih i interese bih....i sve svoje bogatstvo su žrtvovali za bih....ovi svi drugi su protiv bih i samo se žele okoristiti....
Koje smo mi kino od drzave ccccccc
Tornjaci imam predlog teksta himne......Pazi ovamo ...4/4 takt.... "Bosno nasa puno nas je al smo glupi i fukara, bices nasa cijela.....cim daska probehara......"
Kako stvari stoje(jel te bre..) , a postujuci zakonosko tumaćenje koje Novicevića da oba doma moraju dati saglasnost, onda nema ni izgradnje mosta...
Naša svakodnevna masivna doza birokratske terminologije i palamuđenja. Konačni rezultat 0:0
Rekao sam da ce bosnjaci ispasti naivni kao i kod revizije presude a u hrvatskoj su valjda napokon svatili da im bosnjaci nisu prijatelji.
I ZNACI DANAS ODLUCILO 38% POPULACIJE BIH, TAKOZVANI SRBI I TAKOZVANI HRVATI, ZA ONE KOJI NE RAZUMIJU, POSRBLJENI I POHRVACENI. PA TO NE PODRZAVA APSOLUTNO VECINA STANOVNIKA.
Opet dnevna doza Pelješkog mosta, hebo vas on ko da nema bitnih stvari, kako mislite poboljšati ekonomsko stanje ove zemlje