Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nismo glupi pa prvi ti bevanda si glup ili si placenik kako hocete vi iz HDZ da mijenjate ustav ali nesmijete da pomenete cetnitet u kojem je zivjelo vise Hrvata nego u Hercegovini,i samo su majorizirani hrvati u federaciji au genocidistanu su svi ravnopravni vlajki je izabran voljom hrvata a ne srba jelde bevanda to ti je vise vode malo vina =bevanda,sta mislis ako si stavio mindjusu u uho da si popijo pamet svijeta nema promjene ustava samo u federaciji nego na citavoj teriroriji BIH pa se borite za to svakak ste je vi i stvorili susak sranjo i taki kao ti..
Bogami jesmo.
voda , vjetar, sunce, promet, sve ono što donosi dobit a ne moraš pretjerano raditi, ***te ovaj kao da nije hrvat, kao da je crnogorac, on bi ono "leži a iđe", daj neku ideju za proizvodnju, izvoz,a hajvana....
Dođe šejk u Bosnu da pravi firmu i ulaze milione a nasi ga odbiju, zasto? pa nema njihovog (politicara nasih) udjela puno u tome, i lik ode u Srbiju ovi ga lijepo prime i svi sretni a mi ko popisani ostanemo. Kod nas se ne gleda dobrobit drzave, samo svoju korist traze i onda mi dodju ovde pametovat narod ovo narod ono...
hahahahahhahahahha
svi narodi balkana ,a ne samo bosne su zaostali u mnogo cemu . glup i neobrazovan nije jedno te isto i nikakvp pro forme ili kvazi obrazovanje to ne moze popraviti. pojedinci nisu vazni ako je ogromna vecina takva.
...herr fiskalac, glupi i zatucani biraju najgore među sobom da ih vode...
a jest mi sladak rodila ga majka
jašta nego smo glupi i mazohisti....čim vas biramo svaki put :)
baš tako, 20 godina nas isti handre i mi opet za njih, bravo glupi narode ;)