Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijelih 20 ce pregledati? Da im ne bude previše?
meni to zvuci figurativno, kao 'cvaja' za narod :D
Sa svim novcem dobijenom od naroda naplatom Taxi, trebalo bi biti mal te ne sve besplatno...sram sa vas bude...
Pa nisu svi ko tvoja mama da daju pizde besplatno , jadna oronula ku rva rahmet joj dusi ... haha
E bosanac23 stid me SINE MOJ, KOPILE MOJE sto te napravi takvog bez mozga ali jbg i bio si greska sta ces nisi ti kriv, kriva je priroda, al ti je MAMA vraski dobra jbca i pusacica bila mislim i sada je, pitaj ju slobodna reci ce ti ona a mozda i dokazat, hoca ona hoce Samo kamo srece da kamen rodi nego sto tebe okoti jbg bar bi krmace imale od sto picku drpat...nego sta ces KOPILE SI MOJE jest da si sgreskom... SINE moj a ako mi nevjerujes pitaj ju kako sam ju ka*o na selu uz salas ... samo KOPILE MOJE da sam znao da ces se rodit zaostao PRAVIO BI TE DUZE il bi vadio....jbg...POZDRAVI MATER
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrijeme čekanja/naručivanja je pretpostavljam nekih 6 (šest) mjeseci, kao i inače u sektoru zdravstva za najbanalnije preglede, tipa ultrazvuk štitne žlijezde? Pu, ..bem vam zdravstvo i model "porodične medicine"!
kad ti treba, nema kad se placaju doprinosi za zdravstvo, eee, tu uvijek u papirima mozemo vidjeti, da kazem, bezobrazan iznos za uvijek (ne)dostupno - zdravstvo.