Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraća se političar kući i obasipa suprugu poljupcima. • Sve je gotovo, izabran sam! • Stvarno! Ne lažeš? • Ne, sad više nema potrebe.
Sad ce SDP opet da vrati one zalizane mlade snage, okupljene oko onoga »sto zna da nije po zakonu, ali mu se zuri« i njegove ekipe. Dovoljno ih pogledati na jednom mjestu i da vise nikad ne pozelis glasati za SDP. Vjerujem kako neko od tih zalizanih mladih snaga, klonova Lagumdzije, ima namjeru da se kandiduje za nacelnika neke od opstina. Tada SDP ne ne treba ni izlaziti na izbore, jer nece dobiti niti jedan glas, ti zalizani Zlatkovi puleni unistitelji su socijaldemokratije.
Zar ovaj Bešlagić nije izjavio jednom, ne tako davno, da "se neće više aktivno baviti politikom"...
Nista ti se Bešlagiću kandidiraj ispred Građanske snage-Dejan pavic
Selime ti si ga i uzdizao,skupa ste dugo radili dobre -u ratu ,a lose - posle rata,Sa Lagumdzijom i drugim ogadili ste narodu socijaldemokratiju kako ste radili i ponasali se prema radnicima i pomogli unistavanju tuzlanske industrije.Za 25 godina niste izgradili ni jednog mladog skolovanog i cestitog kadra iz TZ ili sa TK kojeg bi masovno podrzalo clanstvo i narod.Vi i vasa stranka je ista kao i sve druge s ciljem vlastite promocije i koristi.
...gade mi se sve političke njuške,ali ovi iz SDP-a su mi najgadniji...ko fol demokrate,ko fol antifašisti,ko fol socijalisti,ko fol antinacionalisti,ko fol radnička prava,multikulti suživot,građanska opcija,ljudska prava,pravna država,država za (pra)čovjeka...a kada se dočepaše malo vlasti- ono obične,smrdljive,osvetoljubive,nadrkane,nekompetentne,ublehaške komunjare !!!
Nadam se da će tuzlaci bojkotovati Imamovića na izborima te na taj način kazniti bahatost i njega i njegove stranke. Čovjek doslovno živi u oblacima i stava je da je nezamjenjiv. To je nedopustivo...
Fataj se Bajrovića dok možeš, on doduše spominje u Tuzli neko malu stranku al još nije kasno. I onog Suljagića ako već nije izbačen iz Bajrovićeve stranke. Zlatko na transfuziji.
Vidi ga matere ti. Dajte kakvu mladu osobu, koja se ne mora oslanjati na pult da ne padne. Dajte novih lica, energije... Dajte nekog ko zna šta je internet, tehnologija i savremenost. Čuj "ratni načelnik", pa bježi u penziju stoko.
I Imamović s tobom.
Imamovic je babo za sviju!
ne kontam komsica, zasto je se onda odvajao, bas su seronje
@atheos desnica pogotov ojaca kad covjek prekine s curom....
Zato sto su glasaci lijeve opredijeljenosti endemi u BiH, pa neces nista dobit ako dvije ljevicarske partije izbace po kandidata.
Kod nas sve vrvi od sujetnih tipova. Pa dragi moji, ako se borite za drzavu, za interes naroda onda morate radit zajedno, uzajamno se pomagati, a ne jedni drugim klipove podmetat.
Nije "načelnika" Tuzle već "gradonačelnika" Tuzle.
I k tomu još pokažu sliku iz prostorija KS-a.
a kaj su to izbori fadil, ne kuzim 😃😃