Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sami ste krivi sto ste dali trandzi Zeljku da vam produzi zivote iako ste beskucnici morate njene usluge ispostovat i zivjeti pa 100 godina u hrdji ali sto se mora ne bi trebalo bit tesko.
Naslovna slika i podnaslov ("novi moderni smještaj" ) se pravo uklapaju :)
Ovo kao vise lici na konjusnicu nego na novi stambeni objekat
Mislim da je ovo SNSD - a preozborna ali mi je drago kad bilo kakva pomoc dodze do ovih ljudi
Hajde fino,moglo je malo vise soba,ali vjerovatno su odlucili da izgrade koliko mogu. Glupo zvuci da cestitam na ovakvim projektima,ali kategorija beskucnika je vec odavno prisutna i kod nas. Mislim da su ovo jedine ustanove koje pomazu ljudima da prezive,bez obzira na nacionalnost,boju koze,vjeroispovjest...
Kakva je ovo štala? Treba zapravo zahvalit dodiku sto se raspada rs polako hehe
pristojna baraka!