Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bilo gradana iz razloga sto u ovoj drzavi gradani ne postoje jos od zavrsetka proteklog rata. Postoje bosnjaci, srbi i hrvati koji ovu drzavu nefermaju ni milimetar niti im je stalo da ovu drzavu izgrade u normalnom smislu, naprotiv cine sve sto je moguce da ostane nakaradna kakva jeste, Politicki smisljeno, narodski ne razmisljeno i tupavo.
Cudo nisu zovnuli laznog patriotu i ratnog vojnog dezertera Sulejmana Tihica da nam kao Amir Zukic, intelektualac i telefeonski jaran Zike Turkovica odrze lekcije o patriotizmu i ostalim dobro profitirajucim ublehaskim temama.
Kako vas je nazvao ?\"pigmejci\" e bas ste pravi pigmejci!!!!
mattore bosnjacke prrdonje jos uvijek sanjaju o \"cjelovitoj i nedjeljivoj\" ...
Jedino ovako i mozemo biti pravi primjer drzave, samo dogovorom i postovanjem tudeg moze nam svima biti bolje, sretan dan drzavnosto BiH!!!
samo žalite, a treba vam samostalna država..... e bagro bez pedigrea. Kako vas nije stid se žaliti, zar su zalud ove mrtve glave na sve strane..... sikter bagro .......
I sad nek mi neko kaze da je prosla drzava bila Srboslavija. Vidi se ko najvise voli diktatorske odluke i komuniste.
mozes ti nac rijesenje jos samo 2 metra pod zemljom
ma tko uopce ove fosile uzima za ozbiljno....tipicni predstavnici vrste koja je na izdisaju....valja opravdat nezasluzane penzije koje su ostvarili neradeci nista u propaloj Yugi....
Кара ми је у пренапону. Једна добра, влажна, што млађа булица би дјеловала смирујуће..
zemlja zove mars, zemlja zove mars....prijem....
živjela Bosna i Hercegovina