Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast lijepa gesta samo mislim da ovi ne mogu pedalat do Potočara, mozda dusom i srcem mogu ali fizickom spremnoscu sumnjam .....
dovoljno, aferim
"Deset aktivista i aktivistkinja"... znaci svaki milioniti srbin ili srpkinja ipak misli bobro Bosni I Hercegovini!
nisi u pravu srba nema 10mil.nego 4mil. ostalo su romi naravno i drugi narodi kao sto su bosnjaci madjari slovaci cesi albanci rumuni bugari,srbi su manjina u srbiji zato je srbija u dogovoru sa Hr naselila one iz sao mao jao a i ove ce iz genocidistana naselit negdi u vojvodini i sumadiji.
Preglupa konstatacija, ispade da bi svaki Srbin ako misli dobro BiH morao da sjedne na bicikl i dodje u Srebrenicu. Prakticno, da se Srbija i RS isprazne i da se 10 miliona slije u Srebrenicu. Ja licno odajem cast zrtvama, ali nemam vremena ni uslove za bicikl, a ni za prevoz do tamo trenutno. Radim, imam obaveze itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)