Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god nece u iran
Je li ide čestitati novi kalendar Amerikancima?
Na svako Molitvenom dorucku se obavezno obraca aktuelnu predsjwbik SAD , ta ce i Baiden
Joj ova lažna u ubleha
Znanje je moć a neznanje nemoć!!! To lutka naša samo radi....
A gdje je nestao onaj osmijeh vjestacki gadni?
ŠTA, NE VODE MUŠKU BENJANIMU? NE ZNA TE KO JE TO? FIKUS FROM PRECIDENCY BIH.
Završit će na apartima kad krene molitva. Držite tu zavezanu Sarajevu
Avion iz Sarajeva za Washington kosta minimum 1,500 do 2,000 KM, hotel sa 4 zvjezdice u Washingtonu kosta od 200 dolara pa navise uzimajuci u obzir da nece sama ici vec minimum 2-3 asistenta/delegata i da ce nocit 2 moci minimum kostat ce sve ukupno preko 5,000 KM zasigurno
Jeste li joj objasnili da na brblja punih usta.
Jel to ona koja ne zna čestitati Božić? Šta će ona tamo? Klanjat se?
Skaka je za ovu bio Henry Kissinger.
Benjamina je sramota Sarajeva. Biti gradonacelnik, a ne znati cestitati katolicki Bozic, ne znati razliku izmedu najvaznijih objekata Jerusalema. Odron.
Opa nije dugo proslo a vec je šaljemo na novo putovanje. Moze li se znati koji je cilj putovanja, koliko ce nas to izaci na kraju i hocemo li biti *dobri* il govorit samo nek je nasa pa nek nas i peljuha ko magarce.