Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cvaka cast momci.
Njima je ovo avantura. J**be se njima za stradale. Na biciklo i rekreacija. Što je još gore jave se sa komentarma poput bravo momci! Za šta bravo? Što se rekreiraju sa j***nim biciklom samo zato što je vezano za ovu veliku tragediju. Stvarno se pretvorilo u teferič i janjetinu.
@eol Biće i ringišpil, ćera ata i munira al'akiju to nervira !!!
Momci hvala vam
Sretno momci, svaka čast. A ove što pametuju na Klixu i što nikad nisu ništa uradili u životu zanemarite, to su bijednici koji pričaju o Srebrenici, a nikad tamo nisu bili. Niko ko nije vozio maraton ne može shvatiti šta je to i kakav je osjećaj kad se dođe u Potočare, koje su to emocije.
Dok ne priznajui iskreno se pokaju, svaki dan im moramo praviti SREBRENICU!
Te se ideje radjaju poslije gajbe piva.
pa jel svak mora znat da vi vozit mora da vam jaran pise clanke na ovom kvazi portalu,,,
Bosanski muslimani, dovedite još i bikove pa organizujte i koridu, šta fali?
Kažu biće i ringišpil?!
mačići
Sto ste dosadni vise sa ovim biciklistickim maratonima povodom obelezavanja Srebrenice! Sve ovo se pretvorilo u jedan veliki cirkus.
Hahahahahahahaha Pa kažem vam ja. New York ima maraton, Beograd ima maraton i muslimani imaju maraton koji još zovu Marš Mira hihihihihihi
Ove balije nisu normalne, majke mi... A bolesti u pm..
Ja kad napišem da imaju maraton koji još zovu Marš Mira oni mene baniraju. Hahahahahahahaha da tek vidite kako se prodaju značke, majice, slatkiše, ćevape, pivo ohohoho. Još malo i ima muziku da im organizujemo
@ekstremista Jeboo leskovacku rostiljijadu sta balosi naprave na groblju...
Svaka cast momci. Vidimo se u Kladnju 10.7 pa nastavljamo dalje zajedno ako Bog da!!
skini drug tu oblogu sa sjedišta, satrace te
Svaka cast...ako Bog da sljedece godine mars mira...duznost je zrtvama odati cast.Ja cu to isto uraditi u Vukovaru...