Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Sven samo nastavljaj otvarat sva moguca vrata i trazit podrske! BiH4EVER!
Prapalice iz UN trebaju propalitete iz BIH. Nasla krpa zakrpu, kako drugacije komentirat mahnitost svjetske organizacije. Sutra kad budu raspravljali o Iranu jedan clan je neutralan, drugi za iran a treci za ameriku. Jebbade od zemlje i jebbade od UN-a. Taj UN je fakat najgluplja organizacija koja je ikad formirana.
I ja ocekujem od domacih kvazi-glavonja da budem siguran u svom gradu, drzavi teritoriji, ali njih zaboly nesto \"ispod rebara\". Nije mi jasno sta mi trazimo u vijecu sigurnosti kada ni sami sebi nismo spremni da sudimo kriminalcima niti da se osiguramo ili obezbijedimo. Lako je meni za Belgiju i ostalo drzavice na zapadu, nego MOJ problem nije u Beneluxu. Ovo je jos jedno trosenje para na gluposti za sad dok se domaci problemi ne rijese a mi idemo u VIJECE BEZBJEDNOSTI... BLAGO MENI sto sam bezbijedan i sto mi Belgija na to ukazuje da trebam i podrzavati :S Nije problem, moze i to, ali praznog stomaka - ovo mi dodje na dnu liste a zna se ko je kriv za to.. lako je meni za Al\'Kalaja i slicne! EU da ima samo malo yaya zavrnuti \"pipu\" da vidim odakle bi pare dosle dok se gamad ne dogovori. Ovo sranje od blentiteta razbucati i proglasiti Republiku da se pocne vise zivjeti, kome se ne svidja neka raspali preko grane.. zapadnjaci ih jedva cekaju sire ruke zestoko - FUJ!