Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST ne mozes kod nas uspjet ako se za nekog ne opredjelis. Ili im se pridruzi ili ce te unistit' Tako su Maktoufa u Travniku unistili, covjek od biznisa bio nije ga politika interesovala, uporno odbijao da se pridruzi bilo kome i nastimaju mu da u zatvor zaglavi a covjek gromada bio, ni kriv ni duzan u zatvor zaglavi. To se svaki dan desava ako nista uniste covjeka sa inspekcijama napotrebnim.
ako.......je tako kao što kažeš.....onda rispekt BEKTO !svaka čast i samo udri dalje !! ne daj ni dinara ni ime ovim ublehašima od političara !
Ma, Bektu svaka ast! Ono što sam vidio u niihovim pogonima je pravo svjetsko čudo u BiH i normala u EU. Samo mi nije jasno kako se obhrvo od nazasitih političara?
bekto po ulici hvata momke i cure da rade, uvoze ljude iz srbije ali umjesto da nasa raja ode u gorazde i radi, sjede u kaficu u sarajevu i kaze "nema posla" s cigarom u ustima !
Popljuj političku bandu i radi svoj posao MENADŽERU,niti jedan ti ne mogu papuče okrenuti.
Šta crveni kmeri neće uradit za svoju promociju... Svaka čast Bekti, samo radi, zapošljavaj, otvaraj nova radna mjesta, ulaži, napreduj... i time braniš i Bošnjake i Bosnu.
@Zulfiqare, Da li to znači da ne treba da "brani" one koji nisu Bošnjaci a Bosna im je domovina kao i svima koji je tako doživljavaju? Ja bih samo dodao da time brani LJUDE i Bosnu, a za prethodno što si nabrojao se svakako slažem; samo red, rad i disciplina ;)
Svaka čast na izjavi. Pred svake izbore svojataju ovu čuvenu firmu i narodu zamazuju oči.
Bekto ne supljiraj Boga ti!!!
sreća njihova pa ne rade nikakve javne radove, inače bi propali
KO4 Ne rade, ali isporučuju svoju opremu to po paprenim cjenama (rasvjeta na Obali Kulina bana je Bektina rasvjeta) i plaćena je skuplje nego javna rasvjeta u Monacu ili Barceloni. Ali sto bi rekli, opet pare odlaze BiH proizvođaču.
@K04 - pa ja sam pojedincima govorio da je suludo placati stvari dva ili tri puta vise nego sto vrijede, oni su mi rekli da je bolje da pare odlaze domacem proizvodjacu, tako da se apsolutno slazem s'tobom. Medjutim, poznato je da kod nas uvijek neko od nadleznih 8a to su oni koji odlucuju o dobavljacu) stavi u dzep barem 1/3 iznosa od cijene od robe koja se prodaje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)