Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova stranka mora krenuti od nule. Prvo ona nije ni po čemu nasljednik SK, ni imovine ni ideja. To je privatna stranka nekoliko ljudi, (malo ih je više u Federaciji nego U RS). Sa članstvom kontakt uspostave svako četiri godine, telefonskim pozivom za glasanje. Ma, oni su bogom dati, svi će za njih glasati.
SDP (samo daj para) je jedina stranka u BiH koja je prevarila čak i vlastite posmatrače odnosno nije im isplatila obećane dnevnice!!!!
"SDP kao takav ima veliki plus i mogućnost da izađe i u srpsko glasačko tijelo ovdje u RS" Evo srba sve idu glasat za sdp, jedva čekaju, kažu dosta im je grobnica i logora, sad će da galsaju za Bošnjake...
SDP je vodio računa da im saldo na računu u bankama poraste tri ili više puta u odnosu na period kada su bili u opoziciji. Zato moramo gledati onog kretena Jasenka Selimovića koji je oženio rospiju iz Beograda.