Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno srece u daljem skolovanju, pametno birajte, pogledajte listu zanimanja u deficitu pa izaberite fakultet. To sto nesto volite ne znaci da nakon zavrsetka faxa necete biti samo broj na birou. Samo jedan mali iskreni savjet.
Klasični sirotinjski i fukaraski način razmišljanja legendo. Valjda treba da se bavi naukom i da izučava nešto sto voli a ne da bi odmah od tog hljeba jeo.
Ovi idu samo na jedan fakultet.
Behram-begova medresa je najbolja skola zadnjih 10 godina u TK, o tome je svoju riječ dao pedagoški zavod... hejteri i sveznalice imate mahanje...
Za sve islamofobe ovdje Medresa je = gimnazija. Sa zavrsenom medresom mogu upisati bilo koji fakultet koji zele! Djevojka zavrsila medresu zatim upisala i zavrsila medicinski fakultet, bila jedan semestar vani na razmjeni studenata, zavrsila medicinu i odmah se prijavila na Zapadu za posao, diploma u roku par mjeseci priznata i posao na Universitetskoj klinici na kardiohirurgiji, imala je mogucnost da bira i neurohirurgiju. Toliko o medresi u Tuzli i Sarajevu !
Jesu se zamotale HAHAHAHA
Maturantima neka je hairli, a ti gradonacelnice popravi fasadu na vratima bivse medrse. NijeTuzla samo radijus od 200 metara od Gradske uprave.
Sve ok, ali šta će radit? Za šta su obučeni.?
Ovo je parada ponosa!
Hoće li iko od njih na Biro za zapošljavanje? Sretno omladino!
Odgojeni,vaspitani i ućeni u vjeri islamskoj.Pravi insani u ovo pogano,licemjerno,prokletstvom obuzeto vrijeme.Puno,puno sreče,nafake i berićeta.Na pravom ste putu,dobro i sveobuhvatno obrazovani.
sta je Njihovo znanje ? uzet od naroda pare kad budu dzenaze i mevludi
Zamisli gdje bi ovi mladi ljudi bili da su umjesto izucavanja kurana i hadisa i opcenito religije svi svoje vrijeme posvetili nauci. Ne bi bilo viceprvaka, vec prvaka. 🤔
bili bi na klixu kao ja i ti
Islamofobu Medresa je = gimnazija. Sa zavrsenom medresom mogu upisati bilo koji fakultet koji zele! Djevojka zavrsila medresu zatim upisala i zavrsila medicinski fakultet, bila jedan semestar vani na razmjeni studenata, zavrsila medicinu i odmah se prijavila na Zapadu za posao, diploma u roku par mjeseci priznata i posao na Universitetskoj klinici na kardiohirurgiji, imala je mogucnost da bira i neurohirurgiju. Toliko o medresi u Tuzli i Sarajevu !
Podsjeti me na lijepa medresanska vremena u Tuzli...😍
msm ionako gimnazie u tuzli su na rangu Obale u Sarajevu al eto ko je bio zna..
kad ste ubijali i spaljivali decu iz jna svih narodnosti u sar i tuzli a nikada necu zaboraviti gori kolona vojna u tuzli,gore lesevi vojnika a komentator u live izjavi da uz ovaj rostilj bi valjalo i pivo.malo ste tu dobili muda.ee onda kad je nastala VRS i zbrisala vas 92g pocinje kmeka,pozivi u pomoc,preuvelicavanje broja poginulih,kmeka,preuvelicavanje broja silovanih i kmeka sa suzama.i jos kazete vi ste pobedili a sedite na frtalju bh
druze u srb prosecna plata 555e pretekli smo CG priblizavamo se bugarima.struje ima sve betonske bandere a u tvojoj federaciji svaki drugi dan strajk,sad vam hdz ukinu saudijce(i treba svaki 3 je potecijalni terorista)a vi tim istim saudijcima prodajete najlepse delove frtalja a glavna doktorica vodi kcus sa 4 nedelje kursa da ne spominjem ventilatore.fbh klizi ka bankrotu nazalost.al imate zlatni escajg
MashAllah, lijepa naša islamsko-Bošnjačka omladina.
sve retos do retosa licno pola znam
sa shishe u aveni8 da dodam!