Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato je da Gutić ima kontrolu nad tri zastupnika SDA. Sruši privatnu i lopovsku vladu “Hodže” i ucijenjenog Bijedića.
@Antiboot,vlada koju su formirali polupismeni sda tajkuni u tk je allahrametile.gutić i mešalić ruše privatnog hodžinog premijera tulumovića do kraja ove sedmice.valja bijednik bijediću i još nekim robijati za sve počinjene lopovluke.
@BegovskaSabljaPravde muHmine SDA-ovski... nepismena stoko sektaška, hvala BH? Hvala Aliji što sunce sija?? Kretenu, hvala Bogu ,Alija je zaslužan za neke stvari ali širk da činiš???? Govedo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hebote ovaj nepiameni drot glumi neku moralnu vertikalu. Nosi se i ti i sda.i pda.u neku stvar bagro lopocska
Bego je najveće zlo koje se desilo u SDA.Za vrijeme Kukica radio je sve njegove prljave poslove i rasturio NEGOVE NEISTOMISLJENIKE. A onda je pokusao srusiti Kukica i postati novi Kukic.Rezultat toga je PDA.Onda su se počeli okuplJati po Sapni i Čeliću i naprvaviti grupaciju Gradačac,Srebrenik,Gračanica,čelić ,Sapna,Doboj Istok....Naravno plan preuzimanja SDA je propao zato što Bego,sa glasovima iz Banovića nebi bio izabran ni u Vijeće Mjesne zajednice,a kamo li u Skupštinu tk,
Evo glava ako je 1% komentatora pročitalo tekst.
aaa jest Gutić pustio jezik :D Pa crni Bego, isti ovakav (ako ne i gori) i ti bi dok si bio bitan SDA-u, što se čudiš što dođoše "bitniji". Pa sjetimo se samo kako si zapošljavao i šakom i kapom, pa tadašnji evo npr. rektor UNTZ te javno prozvao za ssve, konferencije za medije bile, pisalo se, pričalo se, isto kako ti sada to za Tulumovića radiš. Dođe cica na kolica crni Bego, haman da te život nije tome naučio
Lik PROGOVORIO !!! Pa JAVNA TAJNA je da SDA tajkuni postavljaju MINISTRE, ČLANOVE UPRAVNIH ODBORA i DIREKTORE u javnim preduzećima !!! ŠTO LI TO RADE ???
Hodza je kuko broj 2
Sda je metastazirala. Ovdje samo eutanazija pomaze. Taj nivo kriminala vise ne popravi niko. Naivni bosnjo misli da ce izdati i vjeru i drzavu ako ne glasa za sda. Odlucio bosnjo da pored rodjenih ociju vjeruje sda lopovima na rijec. A vidi bosnjo da ga odavno nesto udara u glavu. Samo jos da otvori oci i na izborima zaokruzi Mirsada Hadzikadica. Ali kavo je stanje u sda, koga god zaokruzis manje je zlo.
Isti taj Gutić bio je spreman dati svoj život za Kukića, tada mu nije smetalo što je Kuko bio presuđeni (pravosnažno) kriminalac. Sada glumi moralnu vertikalu, a zapravo tvrdi pazar u stranci.
Bego seres. Sve si to i ti radio i tad je bilo OK.
Bego je odlican kakvi su drugi
Otvara se Pandorina kutija. I sve prljavštine će ako bog da izaći na vidjelo. Inače Bego ima dva fakulteta koje je pod stare dane dobio nakon što je od pismonoše dogurao visoko. I nakon instaliranja privatnog univerziteta, brzo magistrira.
Bego protiv "hodža " kladim se iz 1/2
SDA- stranka koja je unistila BiH
Za DF i Komsica glasat dok se SDA neopameti
@cvetasti Hejteri unlajkuju lol
Sjaši ba Bego, bio si premijer, više nisi, niti ćeš biti. Vlast imaju oni koji imaju, jasno i transparentno, dosta je rušenja, oduvijek je bilo nelagalnosti ali nikad ovolikog kočenja i rušnja što je gore nego sve nelegalnosti u proteklim vladavinama.
Evo me ''ponovo u redu'', zaista je sjajno imati političate tipa Bego Gutić.