Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi mu tron pod nogama pa daj sve samo da ostanem
Sakrij pečat kao gavrilo u Sarajevu
ovome su vjerovatno jos u osnovnoj skoli rekli kad se jednom dokopas fotelje da je ne pustas,pa covjek bukvalno shvatio,znaci ne pusta stolicu.toliko je jadbo vidjeti ljude u ovim godinama koliko se blamiraju radi komada vlasti,i ovaj ublehas i ostali mu jarani.
Valja Lendohanu na biro uskoro😂😂
Prijavom ih Bego prijavom.
koji je ovo krimos, kad pada hvata se i za k...c
hahaahhaha sto nisi protiv silje i jakuba podnio hahahha samo smjenjivat sve lopove
Ma nedaj ti fotelje😂😂😂😂 Ovakvi su svi ne samo on!!!!!
Bobeka za nacelnika
Bego Gutic, glavna figura u SDA za izvlacenje novca iz Gikil-a.
Clanovi SDA i kriminal kao cigareta i Prosinecki
pa vjerujem da će izglasati, ali sumnjam da će ga narod opozvat na referendumu. Ova n-torka je ogromnom padu popularnosti, tako da će ovaj referendum čak dobro doći da se to dokaže.
i šta je onda bilo, kad si se probudio? SDA ni na mapi.
Kako god popusio je vecinu u vijecu sto znaci da je gotov politicki!