Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo licemjerstvo.Bego Gutic govori o časti, liberalizmu i multietničosti.Čovjek kojeg je Kukić od običnog drota prašinara doveo prvo do ministra MUP-a pa do premijera.Bego u Travniku završio fax pa magistrirao sve za par godina vlasti, ženu uposlio u BH telecom,kćerku isto,stan u TZ,stan u SA,kuća u Banovićima.Kakva moralna gromada u PM hahahah
Hahhahahah bego gutic prica o aferi sarajlic hahahah pa sta je on radio po TK kao policajac pa komesar pa premijer bolje da se sakrije dok ne prodje ovo oko sarajlica. Ovaj isti gutic je na UKC Tuzla na isti nacin kao i asim doveo preko noci 180 osoba sve porodice SDA ovaca. Da ne pricamo o Koksari itd itd
Pa svoju scerku je postavio na listu SDA i naravno prosla je u skupstinske klupe cim je zavrsila skolu uvalio je na jasle drzave hahahah po Banovicima su morali svi da zaokruze njeno ime po naredbi jer im je zaprijeceno otkazima sa posla pa to svi znaju 😂😂😂😂😂😂
To Begi krivo što se on nije sjetio da podmetne ovako Skopjaku prije nekoliko dana? Tada je Bego izgubio od Skopjaka ono što je Efendić od Prevljaka .
Potrebno je da vi celnici te stranke i simpatizeri iste pocrkate,skinite se vishe ljudima s qrca
Tebe je davno Bake trebao "zgutit" iz SDA.
01.mart Njemacka otvara sirom vrata,a u BiH povodom dana nezavisnosti SDA i njene kucne carolije 30 godina..pa kome sta vise nije jasno??????
SDA mora postati demokratska, ovakva “kvazibegovska” se urusava u nepotizmu i gladi koju samo gladan k... moze naprsviti. SDA ima buducnost u mladosti.
Bego o Aferi a i TK samo sto se nisu ubijali. Predjednik im sa kupljenom diplomom. E sda lopovi pa gdje nadjete nepiamen toliki narod da sada ide za lopovima i kupljenim diplomama.
Svaki političar je potpuni parazit. Svaki drugi policajac je potpuni parazit. Svaki treći prosvjetni i medicinski radnik je potpuni parazit. Svaki drugi sudija je potpuni parazit. Svaki tužilac je potpuni parazit. Najveći broj radnika javnih preduzeća su potpuni paraziti. Onaj ko misli graditi tu budućnost mora znati da će gradjana koji rade u realnom sektoru biti sve manje a da će nameti parazita biti sve veći te da će samim time i uslovi života biti sve teži.
SDA kao što svi vidimo, nema ništa sa ovim nezakonitim snimkom, imaju pojedini poznati akteri nedozvoljenog snimanja, a sa sadržajem snimka, njegovom autentičnošću, načinom i motivima nastanka, javne distribucije i eventualne odgovornosti za sve aktere treba da se bave institucije države. Političkom odgovornošću baviće se organi SDA i o tome donijeti potrebne odluke. Najoštrije osuđujemo sve eventualne nezakonitosti i manipulacije, bez obzira ko ih je počinio
Nakaradan nam mentalitet, svima puna usta postenja a sutra da moze pr o bi svog nekog gurao na neki polozaj. Samo postivanje zakona i velike kazne kao opomena, jer kad vani odemo uklipimo senu sistem, nama dakle treba sistem
Ako je Klix spao na to da Bego Gutic prica o postenju, treba klix izbrisati iz Internet pretrazivaca.
Dobro je dan nema Bakira više na prvoj stranici. Previše su ovo negativne stvari, iako je on najodgovorniji da njegovi najbliži saradnici ovako prljavo rade.
Tornado počinje kada Asim istovari svoje priče
pa kada bi se pohapsilo korumpirano i kriminalno clanstvo, SDA bi ostala na mozda 100 clanova. Nema se tu sta mnogo pricati, ljudi naprosto ne shvataju dubinu i beskrupuloznost njihovog kriminala. To je najprije organizovana kriminalna grupa, pa tek onda politicka stranka.
Kakve reforme? Bio je sao jedan kandidat na zadnjim izborima. Samo jedan. Kao u Bjelorusiji i Siriji.
Sve je ovo bakirova kuhinja, on je najgore štonse moglo dogoditi bošnjacima!!!
@DonKihno U , sridu, svi ili se prave ludi, ne znaju ili ne smiju to da kažu. Lik je opasan igrač.