Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tebi se bas moze povjerovati ono bas si principijelan, godinama pljuvao po SDA pa onda s njima u koaliciju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
KAKVI POTPISI❔ Ustav je jasan! 1️⃣Mandatar ne postoji!, POSTOJI PREMIJER KOJEG PREDLAŽU PREDSJEDNIK I POTPREDSJEDNICI Federacije! 2️⃣A zatim , Skupština potvrđuje ili blokira! IZVRTANJEM ČINJENICA, PROCEDURA NAMJERNO ILI NE, ONI DEZAVUJIŠU NAROD!!! E sada da vidimo, neka pokažu svoj patriotizam pa Generala Armije BiH Refika Lendu blokiraju u Skupštini, Samo im još to fali pored : ➡️izbora ČAVARE, NEŠIĆA I BRAĆE IZ VOJSKE RSa kako reče NerminN.
Krokodile, on je patriota a ti životinja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DF stranka nastala da bi SDA srusila bilo sta medju bosnjacima sto bi joj bilo konkurencija.
hajde ne bavi se onima koji zele da poprave stanje, brini se o smitu i tuzi ga da ga nogiramo za njemacku
Sve sto ovaj Sdp ima sa komunistima je da u izbornoj godini odu u jablanicu, na sutjesku itd ne bi li prevarili kojeg penzionera da glasa za njih. Mimo toga cisti lopovluk bez ikakve ideologija.
Kakve crne komunjare. Komunisti su svemirski brod za ovaj Sdp. Smece je Neka teleca glava i njegova bratija. Moze jer je sve rastjerao iz SDP-a sto ima dva grama mozga u glavi. Sjetite se sta je radio jednom Sveti Pudaricu koji se borio za isto ovo sto radi Begic. Barem pola clanova SDP-a ce sljedece izbore glasati za DF.
Hoce i i ovaj podnijeti ostavku ako SDP pokaze potpise? Pita zahiragic da ne bude sam
Bake ispod površine sve završava
Tako je Begicu
Begicu prodao si se i sad dzaba pricas
Pa kakve veze imaju potpisi....Mogu ih imati koliko god ALI jedan je Bitan...Lendin SDA ce odluciti...Ovi iz 3ke moraju se obratiti Bakiru Izetbegovicu da dogovore mandatara i ministre...El Bake ce vjer imati razumijevanja za Sdp...ostali pusiona
Hahahaha...a sta im El Bake radi....uz pomoc jos jedne bh patriotske stranke DF....Bravo...
ovo df-ovci su teske karine
Sva ova bagra koja napada jednog finog gospodina, istinskog intelektualaca, ili pripada UZP-ovima (sa njima nemamo ništa) ili ovdašnjim FGR-ovima. Problem FGR-ova je što oni umjesto glave nose televizor i njihovim umovima potpuno upravljaju medjski psi tzv MZ-e (FAKE TV, AVAZ, N1...) Ove može samo još jedan genocid osvijestiti, a možda ni to.
Sipu ga loma...hebo te SDA
Kao apolitican tip ne pratim bas politiku ali sam se bio obradovao onoj inicijativi " milion potpisa za gradjansku drzavu " koju je pokrenuo Zeljko Komsic i interesuje me dokle je to stiglo,koliko je potpisa prikupljeno, ili je to propalo.
Za Konjakovića naivni misle da je pametan. Ustvari kad bi mu se dalo da napravi neki naučni rad onda bi se vidjelo koliko je šupalj (nesuspješan student elektotehnike). Zapravo, on je samo i isključivo dobar smutljivac i manipulant. Neki dan kaže: "Moramo pod hitno mijenjati Vladu FBiH, jer će uprotivnom FBiH doživjeti kolaps." I koga bi to on umjesto Fadila (čovjeka sa svim referencama iz proizvodnje, digao 2 tvornice)? Nikšića, smotu, koji ni ćumez ne bi digao.
Gospodin prije svega koga poznajem lično. Stručnjak ustavnog prava. No, proći će vremena dok svakakva polupismena bagra vidi što ovaj čovjek radi za BiH. Možda i neće. Nekima prođe život u intelektualnom tapkanju u mjestu.