Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha 🤣 priprema se teren za najprirodniju koaliciju graDŽana i lijevo liberalnih sdaovaca. Imaju blizak programy ić će to dobro 🤣
A bukvalno prodaju pricu kako svi ostali ne bi mogli i ne bi znali ocuvati BiH, kao sto to kobajagi SDA i DF rade. Pa Izetbegovic je direktno dao HDZ-u i SNSD-u ruke u domu naroda.
Najprirodnija koalicija je Trojka i sateliti.Komunisti,islamisti,saradnici okupatora Abdicevci,likovi sa crnih listi,ljevicari,desnicari,liberali itd.Niko ni sa kim nista zajednicko osim zelje za vlascu.
Idu dva lika,jedan clan DF-a, drugi isto SDA
Zlatane Begicu,dr,sc,mr itd..uvazeni profesore,kod nas samo papci koji su sljegli zna se otkuda govore sljeperi i sljeperi..pa to je bruka i sramota za jednog profesora da se ne zna izrazavati!!
Jaštajašta milojko mesar bi da se cjepi vi bi preskakali Dejton Unitarno jedite Hrvate da iz inata Etintetiraju svi ste vi krojači SNSD SDA DF HDZ da vas kakvi pejperaši ne navraćajiu za golemu lovu
Ali je i SDA pokazala da moze cijeniti partnera kad nije isporucila hdzu izborni zakon,vec je ostala uz oredsjednika Komsica.
Jel bila ugrozena drzava kada ste rusili Trojku u KS ili je to bilo vracanje dugova el Baketu? Hocete li i poslije ovih izbora Baketu morati vracati dug jer je popusio zbog vaseg lidera? Pudlice.
Naravno da nije pogriješila, pored stranki koje sjede sa strane tipa sdp, nip, ns i čekaju da sda pogriješi umjesto da se bore za BiH. Mržnja prema sda ih sprječava da se bore za BiH što je katastrofa.
Kakva koalicija, ti i Sejdo ste SDA poslušnici i podrepne muhe ...
Ovo govbno kao i Mesalic i onaj debeli Delic su slika i prilika ubleha koje su Nj vrlicanstvo borac za BIH Komsic osnovali. Naravno raja ce pusit ovu pricu 12 god a onda kao SBiH doci ce novi ublehasi.
Objasni Bosnji kojem nije bitno ko je na vlasti, nego mu je bitno samo da nije SDA. Objasni Bosnji da je dinokio gavrilo, a da je skup 11 stranaka ustvari skupina ljudi vlastitih interesa.
Ma bravo Begiću, bravo! I ovaj put nastupite zajedno sa SDA u odbrani kriminalnog aparata, jer ostao je još značajan broj nas nepokornih koje je potrebno raseliti po bijelom svijetu.
Tebi i takvima nece Denis dozvolit da idete sta se sikiras...
Tačno mi se povraća kad čujem ove što kao brane državu
Joj bio si mi sima do ove izjave. Ok bolan nismo glupi naravno da je logicno da ces opet sa SDA u koaliciju , lakse je sa jednom strankom dijeliti pozcije upravnih , nadzornih odbora itd , nego sa 4 tipa SDP, NiP itd. Supje prosipas.
Najveca prevara na TK od covjeka. Dok je Andelija na ceku elektroprivrede par pojedinaca bere dobar kajmak...
DF je filijala SDA i naravno da ce koalirati zajedno. Da su gradjanska stranka pravljenje koalicike sa izrazito nacionalistickom strankom ne bi nikad dolazila u obzir. Kako DF i SDA mogu braniti BiH kada bi u principu morali razlicito da gledaju ali u praksi ciljevi im se poklapaju sto samo o sebingovori o kakvoj se nacionalistickoj stranci ubstvari radi.
DF se pokazao kao ozbiljna politicka partija. Jako strucni ljudi, odgovorni. Ne kriju da je na prvu ruku to trebalo biti njihovo politicko samoubistvo jer kako drugacije protumaciti koaliciju sa SDA, ali vrijeme je pokazalo da je to bio zaista ispravan potez jer drzava je preca od stranke i Zeljki se vjeruje. A zasto se ne vjeruje SDA? Ne mozes dovijeka krasti. Dodje nekad da treba jedinstvo, no niko ti ne vjeruje.
Sutra će biti smak svijeta...Fallout igra je to predvidjedela...umn pitanjnu je budućnost svijeta. Hoćećete li biti raideri i scavangerri ilii dio pravne drzave? Na va vama je. i jedna moja omiljena...https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg&list=RDGMEMQ1dJ7wXfLlqCjwV0xfSNbA&index=6