Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li se ovo ikad prije desilo, da iz neke uređene države poput Austrije kažu da bi im bio dovoljno dobar naš ministar?
Naravno , kad ne znaju kako i na koji način je napravio sebi kuću i šta je time učinio svom komšiji. Komšija se morao iseliti, kuća mu popucala , jer je ovaj kopao i ukopao se u zemlju tik pored njegove bogzna kolko metara... Valjda su i na sudu... Ali obzirim da je Dodikov ministar ... Daj Bože pravde od ministra Pravde!?
"AUSTRIJA TRAŽI MINISTRE IZ BIH" , neodređen broj izvršilaca !!! 😅😅😅😅😅😅😅😅
-uslov da su osuđivani minimalno 6 mjeseci, -ili barem da se protiv njih vodi neki postupak 😂🤣 Diploma nije bitna bitno je iskustvo, barem nekoliko dana.
i da ima par miliona na računu i stanova u Austriji ! Laka provjera kandidata , 🤭🤭🤭🤭🤭
Hurtic ce biti najbolji ministar JER NE PATI OD FUNKCIJE I OD PRITISAKA. Zapamtite ovo sto sam napisao.
Jel to onaj ministar milioner, što je napravio vilu i potkopao komšiji kuću.Kuća sva popucala i neuslovna za život, čovjek morao iselit sa porodicom.To je zločin šta je uradio
Hvala Kid Pex!!!
Vodite ga slobodno. Dodamo i Fortu free.
Uzmi te sebi Ramu i jednog Novalica
Dok je su mene dede bili zivi, u Bosnu smo smjeli jedino jos valsi ulaziti da se zajedno borimo protiv tada radikalnih Germana
Austrija čezne i za Ramom...
Hahahaha svasta majke mi