Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad kad si mu ti rekao sad si ga ubijedio, nece vise nikad...ahaha, koliko je besmisleno ovo internet prepucavanje saopstenjima.beskoristan si legendo totalno.nigdje cilja, nigdje vizije i nigdje nacina kako da se nesto postigne.Vucic zna svoj cilj.
Jel pise negde u tom ustavu da republike i pokrajine imaju pravo na otcepljenje?
To znam da pise, clan 5. ako se ne varam.
Džaferović poziva na povratak Hrvatske Republike Herceg Bosne. Naime, bh. Hrvati su Washingtonskim sporazumom Herceg Bosnu unijeli u Federaciju Bih koja je bošnjačko-hrvatski entitet
Tako je samo to treba to govoriti svima širom svijeta i tražiti reforme ustava BiH... ukidanje entiteta nastalih na zločinima je minimalna satisfakcija svim žrtvama... Ukidanje entiteta bi omogućilo svim narodima da se jednako osjećaju na svakom dijelu BiH... Istovremeno bi omogućilo da se interesi svih naroda štite na cijeloj BiH... Predsjedništvo, Dom naroda itd (svi jednako zastupljeni) nema preglasavanja... Sta je problem... Možda manje fotelja za političare ???
Najbolje da ti savjetujes vucica sta da radi. Idi i pokrij se usima, moze vucic tata da ti bude u svakom smislu. Po godinama, znanju, iskustvu itd. Kosovo i rs su sustinski iste stvari, samo oni kojima nije interes to pakuju drugacije. Znate kosovo je ipak bilo ovo ili kosovo je ovako a rs nije...... bla bla bla
a ovu stoku kvrc
ma sta nas briga sta misli vucic.treba se naoruzati do zuba,pa bujrum.
...rumeni idi radi sta konkretno.....
Ne vadi Bećirović stalno im ponavljaj činjenice i presude!!!
Ovakva lupetanja nemaju nikakve koristi kad zadnji nepismeni seljak valjda vise zna da stranci kreiraju igru i da se lobiranjem samo nesto postize.kome ba pricas, koji si ti faktor.
Sta predsednik Vucko 'mora znati' svakako neces odredjivati ti..to ne mogu ni najveci svetski 'igraci'. Nije da oni to ne probaju..povremeno to pokusaju ali im predsednik Vucko odmah objasni koja cipela na koju nogu ide. Onda se oni vrate kuci kao popisani cvetovi. Ali, to nije tema..drugo nesto je vazno a to je medjunarodno pravo. Naravno da paralela postoji..ne moze medjunarodno pravo na jeenom mestu da postoji a na drugom ne.
Ili se medjunarodno pravo provodi ili ne, ili ga ima ili ga nema.. ako ga nema onda znamo sta nam je ciniti. I za kraj, kosovo je u bivsoj SFRJ jedna od 2 pokrajine u sastavu Srbije a ne 'jugoslovenska federalna jedinica'. Ne bih da komentarisem baljezgarije o proterivanju nevinih albanaca, to vec spada u patologiju
Džaferović poziva na povratak Hrvatske Republike Herceg Bosne. Naime, bh. Hrvati su Washingtonskim sporazumom Herceg Bosnu unijeli u Federaciju Bih koja je bošnjačko-hrvatski entitet
Nije ni Jugoslavija nekad postojala!?
Vučić sve to zna bolje od tebe Bećireviću i apsolutno ga nije briga jer misli da je predsjednik regionalne sile i kao takav iznad svake logike stvari. Na kraju dana pobjednici pišu istoriju i on misli da će on biti taj koji će sve objasniti budućim generacijama. Mi smo svi za Vučića tamo neki domorodci koji vjeruju nekom arapskom bogu i koji mu smetaju u pljački prirodnih resursa iz BiH. Jedini problem su mu dobri ljudi iz Srbije koji shvataju sve ovo i ne žele u pljačku za njim.
De bolan nek ti neko smisli neki govor rečenicu sve što si rekao to je bilo i to znamo
Tješi se, klošo
Skandalozna objava sarajevske novinarke: “Građani BiH ne vjeruju Palmeru jer mu je žena Srpkinja”