Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare i zgrazam se nad stavovima da je osveta legitiman motiv za zlocin. Po toj logici svi mogu reci da su se svetili nekome za nesto. Zlocin je zlocin, moze ga pociniti svaka strana u ratu (neovisno od shvatanja pravednosti borbe, obrane ili neceg treceg) i za zlocin se odgovara. I onda nastaje kolektivno zgrazanje kada svaka strana stane iza svojih 'heroja'.
Aj balvane vidis da se i danas danile radi kako unistiti ovo malo bosnjaka kao da su oni oteli neciju zemlju hajmo ih tuci tlaciti ponizavati da nam budu najamniciZaboravite
Ako cete tako pravdati, onda se i Srebrenica moze pravdati reakcijom na napadanja srpskih sela iz "nenaoruzane" enklave. A da budem jasan- ne treba se pravdati. Samo zelim da ukazem na licemjerje. Ovaj Becirevic je seronja kao i ostali, samo udara izjave iz zone komfora i lozi ljude cim mu se ukaze prilika....
urednik daj ove SNS botove mici odavde da moze posten svijet komentarisati. Pozdrav botovima od ekipe srbija bez nasilja. Tika taka
Dost vise pozivanja tuzilastva da radi svoj posao, kad se vidi da nece i da su pod kontrolom beograda. Nego treba vidjeti imal koji nacin da se to smijeni i procesuira xa svoj nerad.
Pa poduzmi nešto ,ublehašu, i dokaži da zaslužuješ da vodiš Bošnjački narod.
Gosp.Beliriviću.., ; ..trebate istrajati na tome i trebate u svojoj partiji prvenstveno nači sagovornike da nikakva dalja saradnja koalicije nije prihvatljiva dok se ovaj problem (državnog udara) ne riješi , procesuiraaa...Tek , poslije toga ..moguće je nastaviti razgovore (eventualno)..Ako ovako ne bude , onda je to kapitulacija pred diktatorom i separatistom...
Objaviti spisak svih vojnika tzv vojske rs koji su bili npr oko Sarajeva, pucali po zgradama, ubijali civile i djecu, tu se nalaze mnogi, kao npr otac Ljubise Cosica...
Bećirović treba da gleda svoja posla, a ne da se miješa u rad suda. Naoružane formacije Nasera Orića su za pet godina rata ubile preko 3.000 civila u selima oko Srebrenice, pa je li Orić heroj? I Srbima je Mladić heroj odbrane, tako da sve je relativno.
Ne volim ovog podrumaša, ali je upravu. VRS je osuđena za zločine i genocid, a ARBiH nije. ARBiH je legitimna vojska PRIZNATE RBiH, a VRS i HVO su nacionalne vojske koje su činile zločine. Pogledajte samo statistiku koliko je poginulih vojnika i civila na svim stranama i sve će vam se kazati samo.
Sanu 2 je na terenu i praksi ..ko ne zna sta sadrzi nek procita expoze..tuzilastvo je jedan segment tog projekta da mjenja karakter rata .
Treba ovo, ono i tako 30 godina. A plata legne 8000 i boli koga khurac.
Da li se ovako jos jedan clan Predsjednistva zalaze za neovisno pravosudje? Neka Tuziteljstvo neovisno donese odluku da radi kako mi hocemo. Od Sejde se nije cuditi, on je svakako populista, ali izgleda da je i Rumenko brzo naucio koja prica prolazi pa se sprema za drugi mandat.
Kajganić radi po uputama SANU i ideologa Dobrice Cosica.
Ma druze sta pričaš i lupaš gluposti, kakav ideolog Dobrica Ćosić... Dobrica Ćosić ti je prijatelj kućni od Izetbegovica... Isti taj Ćosić je napisao Aliji Islamsku deklaraciju zbog koje je Alija bio u zatvoru 80tih godina... Malo se raspitaj i nesto pročitaj, a da nisu nacionalističke novine pa onda pričaj nesto...
Optužnice se masovno podižu i na opštinskom nivou na područiju RSa, a mi šutimo. A podižu se optužnice protiv komadanata gdje je prilikom granatiranja tz vojske RS poginuo građanin.
Zaista i nažalost Bošnjacibispadoše naivniji od francuske sobarice! A kako i neće pored ovakve SDA koja ništa nije eksploatisala id silnih haških oresude posljednjih dvadeset godina. A sada imamo i Jajarića od kojeg se očekuje da podiże ootužnice protiv svojih, a isti je kao oni. Da nije, nebi bio glavni u Tužilaštvu... Naivčine moje glupe i prodane!