Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj populista godinama unazad jos samo prica u prazno, nikad nista konkretno od njega. Jos jedan nebitan lik u nizu.
URADITE nesto konkretno da se takvi slucajevi zaustave, da se vise ovo ne ponovi, a ne da nam moralisete.
Kepec Draža ANTIFAŠISTA. Švabe prilikom zauzimanja BNeograda izgubile ogroman broj vojnika slovom i brojem 0 (nula). Beograd prvi grad u Europi postao slobodan od Jevreja. Toliko o ANTIFAŠIZMU, BU HA HA
Sta ima Srbija nekome suditi pa nije Bosna napala Srbiju vec Srbija sa izdajnicima iz Bosne I Hercegovine napala Bosnu I Hercegovinu..
Pa Deni ti bi kao profa trebao znati da je Draza bio antifašista!...u čemu je problem ili vas mrznja izjeda?
Tkud onda onolike slike četnika sa Nijemcima i ustašama ?
On se ne preziva Mihajlović nego Mihailović.Denise moj neobrazovani .
Denis karanana
Vi političari puno lajete... Čovjek je dobio 10 godina Pa to je mnogo da je srbiju napado i ratovao po njoj... I zašto da mu sude u srbiji
Pa sta ako je rehabilitirao? Jel to sada bitno? Koliko vidim tebi je bitno da das komentar. Spasavaj covjeka! Ne pucaj u prazno! Pravite diplomatske skandale vracajte covjeka kuci! Lahko je z fotelje konstatovati cinjenice. Ja sile od politicara.
Mister Inkasida
Ovaj lik je u sustini ok ali je brate supljator i vrti jedne te iste fraze non stop, nista novo nisam cuo od njega
A i ti Becirovicu samo kenjas dvadeset godina iz državnog budžeta paušale i platu primaš. A u ratu čitava Tuzla zna da si se parinjo da ne ides u Armiju, dok su tvoje generacije po rovu bile! MRŠ!
Pun mi je k... i tebe. Samo iskačeš na nečiju akciju i glumiš reakciju.
Zasto Srbija smije da rehabilituje ratnog zlocinca Drazu Mihajlovica,koji je u 2.svjetskom ratu izvrsio genocid nad Hrvatima i Bosnjacima,i zasto Srpska pravoslavna crkva ima njegov lik na freski pod nazivom”Nebeska Srbija”,a da to nikog ne zabrinjava?Mislim da bi susjedne drzave trebale biti veoma zabrinute putem kojim ide Srbija.
Šta je ovo SDAovci. Što se pustili da Mujanović padne. Prljavi poslovi sa Beogradom. Senad će ionako sve otkriti. Šta je sve sud dosad radio ne pomaže ništa ama baš ništa Mujanoviću. Ili SDA želi reći to je moralo biti tako?
sramotno je da je tuzilastvo i sudstvo pod palicom politicara, nikad se na taj nacin odreci komunizma necemo
Huseina ce ,teže od Robije boliti činjenica da se borio i za tekuće Lopine na vlasti ,koji ni kcom ne mrdnuše za njim,jer nije opljačkao milione od države ,nije podoban za podplaćivanje
Sve to znamo. Ti i tvoja stranka ste u vlasti. Sta si i sta ste uradili da ne reagujete samo post--festum. Kako ste konkretno pomogli Mujanovicu i drugima. Dosta vase suple. Eto napisi otvoreno pismo, mozda Mujanovicu i drugima bude lakse. Sram vas bilo.
Recimo ovako da se sad vodi proces protiv Srbije u Agu ne bi Vučiću palo na pamet da hapsi Mujanoviće i druge. To mu je sve omogućio ŽUTI i čak poslao dva izaslanika da se Pi$ousti ne bi iznervirao pa da mu iz usnica ispadnu silikoni. Jel ti sad malo jasnije, znam teško je to na sjelima skontati ali probaj.... Pa kad to skontaš vrati se na slavodobitnu izjavu Čengića i Srpsko - Muslimansku Jaltu