Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine predsjedniče. Stranci to njemu i dozvoljavaju, da se ponaša bahato i govori sve protiv države BiH.. Stavljen na crnu listu, a dopušta mu se sve opet.. Pa nije niko glup da ne skonta, da se sve radi u dogovoru sa evropljanima.
Becire, kakav Dodik?! Njegov dug, njegov drug... hapsite SDA mafiju
Jucer je izdajnik njiva Niksic potpisao dodatnu etnicku podjelu BiH i dao upravitelju logora Covicu izborni zakon kojim se cementira aparthejd sistem gdje vecina od 51% gradjana BiH nece imati mogucnost demokratskog glasanja. Ovo se mora sprijeciti, svi na proteste, trazimo ponovljene prijevremene izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispade da je Niksicu i Konakovicu jedina smetnja Becirevic u predaji BIH HDZ i SNSD-u.
Sad kad navale SDA uhljebi i SDA jugendi o izdaji i sl. glupostima.
Kakvoj predaji? De unormalite se malo. Kad je SDA koalirala sa istim, nije bilo izdaje - ili je to potpuno druga stvar?
Dino, bolan nebio, prvo se ljudima objasni zasto je dobro pomagati negatore Genocida, podrzavati razbijanje Bosne i Hercegovine, zdusno se zalagati za oduzimanje prava narodu koji te izabrao (Bosnjacima), pa tek onda... Ali valjda je to nemoguce objasniti, pa zato nikog nista i ne pitas, niti kome polazes racune. Proci ce i ovih par godina, valjda ce nesto ostati i od Bosne...
Kako ste god kaznili Bakira tako i jos zesce trebate kazniti Dodika i Covica i onda ce Bosna da prođi se i bude mirna i stabilna.
Znači nabavili su mu lovu kad ovako galame
Ti s meni buraz bezze lik skroz from countryside
Bećir je uvijek bio kratkovidan političar. Ne zna razmišljati dugoročno. To bi bilo fenomenalno, usloviti Dodu da potpiše i izglasa prioritetne zakone za EU. Za male pare dobijes ono sto se nije uspjelo 30 godina. Sami pristupni fondovi su 10 puta veci nego novac koji Dodiku treba. Podrzavam u potpunosti! A Bećir nek se prebaci u SDA i drži slovo o moralu
Denise preuzimaj sdp dok niksic sa dinom nije sve rasprodo. Unistice drzavu. Radi nesto i preuzimaj vidis sta mu covic i didik rade sve im dade a oni samo jos vise traze. Ili bjezi odatle i vodi to malo patriota sto ima u sdp-u. Helez i mijatovic su najvece zlo zajednk sa niksice.
To je hod po tankoj žici ako mu ne daju sredstva on ide u Rusiju,Kinu itd.Proda pola države njima. Ako mu daju sredstva nagradi se tačno, ali ja bih mu dao uslov, pristupanje NATO -u ,i obavetzvanje na poštovanje države BIH kroz jačanje njenih institucija
dodo se usutio dok ne rijesi problem sa parama
Bećirevići te svoje izjave pošaljite i na adresu Konakovića i Nikšića . Oni još daju Snagu Dodiku da ide dalje.
De ti predlozi niksicu sa ne prodaje drzavu
Ti si se pokazao postavljajuci JazlaJA kao ambasadora u UN. Lik je unistio socijal demokratiju, dao Dodiku entitetsko drzavljanstvo, bio Alijin slucajni prolaznik, umjesan u brojne afere gdje ga je FBI teretito itd. Suti i poklopi se.
Dino Izetbegović!!!
Zanimljiva su ova populistička preseravanja. Kada je u pitanju ideološka demagogija RS je neodvojivi dio BiH, kada je riječ o kažnjavanju Dodika tada je mrska RS. Nemamo ništa s njom. Bilo bi krajnje vrijeme da se svi uozbiljite, krenete raditi na kompromisu i rješenjima a prestanete s prebacivanjem loptica.
Auuu, ovi iz SDP-a moraju podhitno skinuti aplikaciju zvanu KOMPAS da skontaju gdje su. Pa oni covjece ne mogu u stranci da se dogovore sta hoce a mi ocekujemo da nam drzavu odbrane, mrka kapa.
Znaci do nastavnika fizickog je.....ja mislio i sdp je ipleten u te radnje.....