Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a niko ne kaže da je izdaja BiH sto su Bosnjaci izabrali hrvatima predstavnika e moj Bečire
Izdaja je primati platu 30 godina, a ništa ne raditi.
Elektronsko glasanje koje kosta 300.000 KM, i popis stanovnistva da se ustanovi ko zivi u BiH. I izjednaciti primanja budzetskih korisnika ako imamo tako male penzije nek i u drzavnim institucijama smanje plate, imamo iste potrebe.
Na društvenim mrežama se širi fotografija uslikana iz kamiona kako Denis u službenom auto gleda zoofilijski pornić.
Niko kao Bane... Možda još Saša Magazinović i onaj mali iz Gračanice... Zahiragić je za njih junior.
Istocna Bosna, Istocna Hercegovina, zapadna Bosna, zapadna Hercegovina, distrikt Sarajevo(bez mogucnosti ocjepljenja) . Jedan čovjek jedan glas, kandidat moze biti svako.
Potparol SDA i Bakira!
Kriza nastala "izborom* Komusssevskog vo do u disoluciju BiH
Tako je Denise!
Sto se tice izdaje,,mi smo davno izdati,cim nam jedni te isti ljudi sjede u politici 30 godina..
Ovako je govorio I S Milosevic
ovaj samo slusa sta narod prica po kafanama i iznosi pred mikrofonom, da bar nesto radi ubtom pogledu sto prica, samo laje
idemo rumeni, izrazi zabrinutost, piši otvoreno pismo
tako je Denis.šta god predlaže Čović znaj da ne valja.i dokle će on ometati BiH i narod.On sve hoće i po cijenu mira.rat bi njemu najviše paso.
Ma pusti budalu, ako treba ratovati ratovat ćemo. Čuj neke plemenske zakone. Što nisu Srbi konstitutivni u Hrvatskoj. Čuj 3 predsjednika a gdje četvrti za ostale ili peti i šesti za Jevreje i Rome. U originalu dejtona i ne pominju konstitutivni narodi. Pominju se samo sasstavni i ostali.
Ti ćeš ratovati balavac. Nije ti rat video igrica, da si doživio sekundu rata ne bi pisao takve gluposti.
PosavinaRavna e moj Cvetko godinu u ZNG i 3 u Armiji BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)