Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lose imati dobre veze sa Vatikanom. Sve ok.
100%
Nije on otišso u Vatikan da ga pita za vremensku prognozu nego je otišao pitati mogu li se ispravljati krive Drine vjerski institucija.
Papa Franjo je dobar covjek i prijatelj BiH.
On nije covjek on je cyborg! Pogledajte mu desnu ruku 😱😂
Jesu li te naguzili? Hoće oni to tamo pa priznaju za 50 godina.
Jesu li te naguzili? Hoće oni to tamo pa priznaju za 50 godina.
Čoviću sapvašli mirno
Kako Komšića nije primio🤔🤔🤔
Kuckica mala nasa !
Ako mu nisi poljubio ruku onda si okorjeli komunjara
Čija je ova treba pored, Franjina ili Denisova
Papa nije legitiman
Ne mogu biti dva Papa u isto vrijeme, jedan nije legitiman.
covic ce sad nazvat papu izdajicom katolika
Ne treba biti ograničen i ismijavati se sa kršćanstvom i islamom. U sedmom vijeku sa halifama na čelu, kršćani i jevreji su imali sva zagarantovana ljudska prava i slobode u medinskoj državi. Tako treba da bude i danas i to je pravi koncept islama. Pokazati se u najboljem svjetlu i poštovati drugog. Nametanjem i izrugivanjem samo postižete kontra efekat da vas niko ne voli.
Denis,što nisi poveo Mileta sa sobom.
Da znas sa kavim satanistickim govnetom pricas,pobjegao bi odatle sto prije.Taj ti isusa proklinje 100 na dan a u javnosti je naravno druga prica.Ovce probudite se.
na koga misliš konkretno?