Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li će prodati i prepustiti Bake,baš me zivog interesuje.Iscupat će Dodika baš kad mu se kraj približio,muka ih je spojila.
Ako je Vucic predsjednik Srbije, Dodik clan predsjednistva BIH, zasto onda ide Bakir koji je predsjednik stranke...ovo je cisti populizam...Ode covjek da se na*uzi Vucicu izgleda
Denis Becirevic glumi velikog patriotu, a krio se u podrumu za vrijeme rata. 20 godina je na drzavnim jaslama. Nevidjeni patriota, koji kuci mlati zenu, a u kabinetu tuce zestinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije ovo Izetbegovićeva ideja već stara zamisao da se Bošnjaci odvoje od zapada i postroje kao mnogo puta u svijetu za njih stranom i nepoznatom - srpskom svetu. Ne bi čudilo da Turska to forsira i usmjerava.
Najvece govno u Bosni i Hercegovini,podrumas i mutivoda voda ti koste izbacila abd
Ja ne mogu da ocekujem neke promjene od svih politicara koji su na budjetu drzave preko 20 godina, a nisu nista radili zato sto im je dobro, i odjednom se ti isti politicari bore za PRAVNU DRZAVU NAKON 20 GODINA, zasto se prije niste borili i bili tako glasni, ovo je dokaz da se vodi borba samo da se preuzme vlast.
Postovani Denise Bećiroviću, ljudima bez intelekta ne vrijedi podastrijeti argumente, nazalost! :-( Nadam de sa cemo nekako predeverati ove Izetbegovice, najvece krivce za agoniju BiH! Postovani Denise, hvala vama za sve sto cinite za BiH!
Bake, i Alija je grijesio kada je prihvatao kao sagovornike Karadžića i Bobana a ne Milosevica i Tuđmana. Sada potrči budalo u Beograd ali ne kao predstavnik države nego svoje stranke. Konju!
Bakir je špijun.
Sapraše
Žućo je bio i ostao serbisch potrčko
i Denis o kojem općenito imam ok mišljenje, povremeno usere. nije problem razgovarati. posebno dva lidera, Bakir i Vučić. ostali političari su sitna boranija. je li iko razmišlja o medjunarodnoj zajednici? mislis da bi bosnjaci dobili ista od toga da ne razgovaraju?
Ali bakir nije lider idiotu, imas samo izabrane predstavnike na funkcijama, pa ni ameri ne govore za bidena da je lider vec samo predsjednik kojeg nakon 4 ili 8 godina vise nema samo funkcija ostaje, a izetbegovici su ovdje od 90-ih, kao da je ovo sultanat
Ovo je drzava, nije plemenska zajednica sa poglavicama, odnosno, liderima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hablesina nema ganglija da razumije poruku Becirovica.
kljix vise skocio na bakira sto prihvata da razgovara, nego sto je kritikovsomlikove koji nastoje steusiti bih.
Denis zvani ,otvoreno pismo
Denise, kandiduj se pobijedi i vodi politiku. Ili se kani sterilnih poručivanja za dobre pare...
I tebi treba bakirovu krunu u šupakk zgurati
Prodaje čoban ovce (narod) ali ljudi šala na stranu bio li drugi predstavnik ili ne bolest zvana korupcija ih je sve vec inficirana samo oboriti
Ma ja.Sakrit se ispod jorgana najbolje je.Pa prdneš i prija ti kako smrdi