Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovaj casni Britanski pukovnik nije otkrio ovaj zlocin ,"majorizirani" bi rekli da je to sve laz kao srbadija u vezi srebrenice
Drug političar prijeti opasnostima novih zločina zbog političara koji prijete... Srećom prođe brzo mandat. Dole lažni drugovi i živjela koalicija! ☭
Nisu tu negdje, nego u koaliciji s vama Denise, dok vi iz trojke se borite ko ce biti brzi da im udovolji....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Činjenica je da su sve vojske činile zločine u BIH tamo gdje su imale kontrolu, neko manje neko više. Nekad su to radili poremećeni pojedinci, a negdje uz saglasnost komandnog lanca i više. Svaki zločin je za osudu, a predstavnici vlasti koriste žrtve da ocrne drugu stranu, a svoju ublaže. I danas vidimo odličan primjer toga.
Jeste cinjenica da su pripadnici sve tri vojske cinile zlocine, sli isto tako je cinjenica da su ti zlocini sistematski bili organizovani i provodjeni od VRS (znaci ne pojedinacni), i u nesto manjem omjeru ali takodje sistematski od strane HVO-a. To nisam izmislio ja nego sud u Hagu. ABiH to nije radila sistematski nego su to bili exscesi pojedinaca a nadredjeni nisu poduzimali sve da ih kazne i tu je razlika. To je jedina istina o ratu u BiH!
Upravo tako, ali da smo mi SVI sami sebe svrstali u sopstvene torove vidi se na ovom komentaru 26:14 znači kao obični ljudi ovaj tekst ne podržavamo onda nek nam je sretno u džehenem-pakao
Nikad više. Penal je bio 92.
Poštovani, jeste li bili danas u Trusini?
Predsjedniče. Dok god mi umanjujemo žrtve onih drugih a svoje uzdižemo. Čast svim žrtvama. Zločinci u zatvor. Ne pogledamo u svoj tor. Nema napretka. Svako o nesretnom ratu ima svoju istinu. To se nikad neće promijeniti. Svi imaju svoje žrtve. Niko neće dopustiti omaložavanje. Raditi na pomirenju. Ovako smo rupa iz koje svi pokušavaju pobjeći i bježe.
Naoruzajte vi Bosnjake i onda ce psi moci samo da laju i prijete, niko nas nece smjeti napasti!!! A poznato je da mi u historiji nikad nikog nismo napali.
Naravno, zna se ko je prvi covjek sto sije mrznju i stalno prijeti, i za cudo niko, mu nista nemoze
ne sanjajte predsjednice.Amerika vas je zamolila da zauzmete pravne i ekonomske stavove i svi na pregovore oko Otvorenog Balkana.Unistili ste nam privredu i zivot u zadnjih 20 godina.Vrijeme je da se preko O.Balkana vratimo na evropski put umjesto palestinizacije.
Ovaj zivi u nekom svom svijetu
A Trusina predsjedniče? Svi zločinci su isti
To su ti ugrozeni I majorizirani heroji
Rece neko ko je Clan trojke koja je Marioneta u Rukama Hdza
Drug političar prijeti opasnostima novih zločina zbog političara koji prijete... Srećom prođe brzo mandat. Dole lažni drugovi i živjela koalicija!
Ubijeno 116 civila, I samo jedan covjek odgovarao!?
Tu su političari koji grle zločinca Kordića,uključujući i Crnu Trojku.