Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj put je Dodik pokazao da je glavna faca. Blago srbima što ga imaju.
Denise reci im cija je cija nadleznosti kad vec ostali ne znaju...
da tebe hoce oduvati seljoberu jedan.
dzaba ti Denise pricas i o zakonu i o poslovniku kada ni oni koji bi trebali raditi po njemu ne znaju ga, a o ostalima nema smisla ni pricati.
Tako je Denise uputi ih malo u proceduru izbora i smjene kadrova.
Nesmije Becir vis da spomene sumsku od kad ga stio da smijeni Dodik lijepi strah,e moj Becirevicu kako te sjebase zlaja i Dodik da nesmijes ja mislim ni sa svojom zenom spavat dok njih nepitas.
S obzirom da Vijeko odlučuje, to će biti nakon što Draga i Borjana pomno razmatrajući donesu odluku i malom Vijeki serviraju!!
pa hoce opet da s kinu sa sebe odgovornost a da se ne zavade sa dodikom...isto sto su uradili u federaciji gdje je budinir za sve kriv...sad hoce da uvale i bevandi...
Pa dje si ti penise ups pardon denise, odavno te nigdje ne bijase, jesu li to nekakvi izbori na vidiku pa se eto i ti poajavio?????
Al' nek' si ti na utakmici lol'o lolo!