Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavljas 7 dana!? I sta ako ne urade nista? Sta ces poduzeti? Pisati protestnu notu?
OHR sprema Dodiku smjenu i zabranu politickog djelovanja . Zivi bili pa vidjeli.
Bećirović se mnogo promijenio u zadnjih pola godine što dolikuje jednom pravom državniku. Samo saburli i pametno. Veoma dobar potez ukoliko im zaista daš 7 dana roka. A onda... idemo na malo ekstremnije manire Bajrammubarekosum svima koji slave Kurban Bajram
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije "ranjen" nego je prekrsen mirovni sporazum a vi debili u probosanskom bloku ste apsolutno nespremni i izgleda nemate nikavo rjesenje za ovu situaciju. Nista ceka nas palestinizacija...
Ovo s dodikom je damo ispitivanje kako ce probosanci reagovati, budeli samo blagih realcija(kao dosada) namignuce dodiku da ide dalje. Jedini pravi odgovor bi bio da se probosanske stranke ujedine( kojih je preko 60 posto)
Samo vi vjerujye smitu, americkoj ambasadi, EU, pa cemo uskoro postati palestinci
I šta ćeš ti 8.dan poduzeti?
Sedam dana ili ?
Ovo kao u coroni. Kriticno je narednih 14 dana!!!!! Ahahahah
Dobro, on je barem rekao jedan tjedan
Prije mjesec , dva Helez je demonstrativno rekao , a i Vi ste to govorili pa i sada kroz ovaj Vaš ultimatum od 7 dana , da će država BiH biti zaštićena i da ima snage reagovati na ovakve nagovještaje njenog raspada...Pokrenite već jednom odluču akciju koju najavljujete ... I zaštitite državu na čijem ste čelu.
Dobrooo,iiiii štaš onda ,nakon sedam dana,što se qrćhish kad neznaš letjeti....
Pa Dodik je ovo "n" puta do sada radio. I za taj zicer od tzv MZ uvijek bi bio nagrađivan. Ista mu je logika i sad. Šta se to promijenilo? Ništa, on zna da je miljenik tzv MZ (čitaj krstaških falangi, koje mi eufemistički zovemo ambasadama) sve dok igra ulogu dobrog remetilačkog faktora u državi u kojoj su muslimani natpolovična većina.
To je ono što je zlatan begic naveo iz nekog nonpapera. Muslimani pod kontrolu zagreba u federaciji,što šmit i radi, a rs treba pustiti da ide. Vidite da niko iz tih ambasada ne reaguje na dodika, SAD samo deklarativno. A ako se bošnjaci pobune, ondaje plan da eufor ili nato izadje na entitetsku liniju i to bi bilo to. Kombinacija kipar i palestina.
I nakon sedam dana jednu diviziju na Banja Luku, drugih deset na Washington ako su ovi protiv.
A kad prodje 7 dana hoces li i ti ko ubleha Zvizdic apelaciju ustavnom sudu podnijeti?
Nista od toga Evropa i dalje suti zasto toliko suti Evropa gdje su sankcije i oko Kosova se okrenula Evropa Nesto se igra za Srbe i Stbiju
Tako djeluje, medjutim, ja mislim da ipak samo zele da bilo kako umire Srbe jer ne zele bilo gdje bilo kakav problem dok se ne rijesi situacija u Ukrajini. Ako pobijede, ocistice Srbe sa ovih prostora ili nas sve sabiti u Srbiju. A ako pobijede Rusi onda ce doci neki novi politicari zapada koji ce reci pa eto vi ste se vec dogovorili i bez nas i mozda Srbiji dati jos nesto malo vise nego danas. Uglavnom, sve sto rade oni to rade zbog svojih interesa.
Ima li gdje LIDERA ?
Dijeli puske i cekaj komandu
Sve dok ovi politikanti,namjerno ne kažem političari,jer to nisu, vode entitete, mi naprijed nećemo. Ovo se odnosi i na Federaciju i na RS. Žali bože omladine koja je ubijena u pojam pa se ne digne protiv svih.