Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Becirovicu poklopi se, ove izbore vas je Konakovoc izvadio, da njega nije bilo tvoja stranka ne bi imala 10 hiljada glasova u vijeloj BiH..
Svaka čast Konakoviću, rasturio je SDP ko bugarsku skupštinu.
Konaković rasturio SDA i SDP. Kakav maher. Konaković je bošnjački Putin.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ovaj Becirovic je ustvari Dzaferovic 2.0. Totalno nebitan I pun demagogije bez ikakvog uporista!
@EmiRem, Isti Komsic....Prodat ce se on, ne bi mi bilo nikakve razlike da stavi zelenu kravatu
Haha puca tikva u 4.Dugo ste i bili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
posao becirovica i dzaferovica je da izdaju saopcenja po portalima. nikad nista drugo uradio nije!
Ne vidim svrhu komentara nakon izbora. Dobili su i u Tz i Gr. To je trebalo prije izbora.
Suti da vam nije bilo NiP-a ne bi ni znali da ste se kandidovali
"Nermin Nikšić je poručio da su na lokalnim izborima ostvarili svoje ciljeve". Nikšiću je sve dobro. Samo da je predsjednik. Sramota šta bi od onakve partije. Ovi "lideri" SDPa, nisu ni za mjesne zajednice. Zbog njih će SDP nestati.
Poserem ti se na ovo Dr. Neke stvari se nekad nikad nekazu javno politicaru!
Bježi dok ti je vrijeme,vidiš da te ni tvoji ne jebu.
Sdp nikad nece pobijedit
Bećirović + $$ (uzeo od CM-a) = ZATVOR Savjet za SDP: Ispustiti ga kao vruć krompir
Becirovic je u pravu, otidjite na CiK ovu stranice pa cete vidjeti da NiP I Nasa Stranka ne postoje izvan Sarajeva, a SDP uzima glasove po svim dijelovima zemlje. U BL SDP uzeo 1800 glasova, Nasa Stranka 5 glasova. Sve vam pise na CIKovoj stranici.
hahahah
Ja ću glasati za SDP dok sam živ, jer smatram da jedino oni mogu učiniti nešto za ovu zemlju...samo male korekcije i to je to...
Kontinuitet. SDP-a o nekakvoj avangardi ljevice se odmah potvrdjuje a da niti ne racunaju koliko i od kad u SDP-u vlada stanje haosa i izbacivanja svojih osnivaca a niti da se osvrnu na sadašnji porazan rezultat od strane birača
Denise, drag si mi, ali šuti i ne kompliciraj stvari. Ako ikad nam treba saradnja i jedinstvo, to je sada, jer za dvije godine je prioritet prioriteta srušiti SDA i njihove satelite na svim. nivoima i srušiti HDZ. Zato ne pravi i ne započinji sukobe.
Bili ste u zagrljaju sa SDA i da vam nije NiP i Naše Stranke ne bi prešli ni izborni cenzus u većini općina. Zato pospite se pepelom i tišina.
Počelo je osipanje :( od četvorke ide trojka pa će za dva mjeseca biti haman 1 na 1 opet Evo dobili ste šansu