Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imamol mi kakve udare, makar u zrak
Pa pokažite kičmu mater vam ebem usta, što ne pokaže bošnjak konačno kičmu i kaže dosta jer je zaista dosta više zuluma. Pogasit pipe i nek pocrkaju od gladi, kao i njihovi potomci koje uče novim klanjima!!!
Imamo udar Ademovica na Konakovica🤣
Zahtjev za ukidanje entiteta i predajte Bajdenu
Dejton je vec urušen od strane cheta, znači da vise nema mirovnog sporazuma, očito je nekom u interesu da pukne i ovdje front još jedan.
Nama je to jasno .To trba da objasnis mlitavom Niksicu zatim Konakovicu Forti Campari i Zvizdicu koji su nova verzija Abdica
Bosnjaci preko 50% zive na 30% teritorije uglavnom brdsko planinsko podrucje ravnica je u rs posavina semberija itd
Amerika hoce rat ovde.
BECIRE IMAL ŠTA ZA OVE RUDARA DASE LJUDIMA UPLATE PLATE PENZIONO DER POGLEDAJ KROZ PROZOR IDU LI PREMA VLADI JEBES DOĐU TO SVI ZNAMO DAJE LAKSE TAKO PLIVATI I SKRETATI PAŽNJU SA MILION PROBLEMA KOJI IMA RJEŠAVAJTE PROBLEME ZA TO VAS NAROD PLACA 30 GOD ISTA JE PRIČA DODIK SVAKI DAN U NOVINAMA NIJE VALJDA ON NAJVEĆI PROBLEM ZA NEPLAĆENE PLATE NEPLAĆENO PENZIONO TO JE PRECE.
Samo tvorza je lik za Laktasenka,Covica i kompaniju
Kako to Denise? Pa potrcali ste u vlast sa njima, pa ste spocitavali da je on na EU putu, da je problem SDA, Izetbegovic. Koji ste vi izrodi Denise, zgadili ste nam se, FUJ.
Bojim se da će sad RS uvesti sankcije SAD.
Udarite i vi Kontra gospodine presjedniče ukinite rs
Evo i rumenko se javio, nego ti meni kaži kolika je odgovornost Komunista sadašnjeg SDP početkom rata gdje ste Muslimane uvjeravali da neće biti rata i da je vaša JNA ok kao i vaši drugovi komunisti i gdje vam je to uspjelo došlo je do najvećeg stradanja Muslimana pa rumenko mani se šuplje i novih opasnih udara a znaš dobro da su glasovi Bakirovi otišli tebi samo da bi rezultat bio 2-1 za Držav.
Dakle god mislili da je BiH samo vaša i da ste vi glavni nema napretka!
Popularno zvani Zapad,izgubio je strpljenje ali ono totalno!!!Njihova politika inače je ta,da puste domaće političare da sami riješe unutrašnje probleme...Dodik i mnogi drugi,koristili takvu situaciju dugi niz godina.. Međutim,"pukao im je film" i to totalno!!! Najkasnije,do proljeća imaju namjeru drastično riješiti,situaciju u BiH..E,šta i kako značemo..
To su zločinci i fašisti i ako ne budu uklonjeni hiljade i hiljade života će opet biti izgubljeno. Da je Karadžić uhapšen kada je zaprijetio genocidom u Skupštini nista se ne bi desilo. Sa Zločincima nema pregovaranja, oni se uklanjaju.
Po meni ponajbolji političar trenutno, mada konkurencija nikad tanja.
Dakle god mislili da je BiH samo vaša i da ste vi glavni nema napretka!
Ja nikada nisam mislio da je BiH samo moja, nasa ! Uvijek sam mislio da su svi narodi sve vjere dobrodosle i da nema razlika tako su me dogajali.
da li si taksativno pobrojao sve probleme?