Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao kakva zamjena teza wow hahahaha pa iskreno nisam ni ocekivao drugacije. Svaliti na prethodnike, zamjeniti teze i poslusati destruktore. Brate ponavlja se ovo kao deja vu.
Kakva zamjena teza? Naravno da ce podrzati to se podrazumijeva. Predsjedavajuci Vijeca minstara se rotira svake 4 godine bio je Bosnjak pa Srbin i sad red na Hrvata.
Bećirović: Rješenja po mjeri HDZ-a prihvatljiva su samo totalitarnim režimima i Čovićevim saradnicima u Hrvatskoj, Srbiji i Rusiji. 04. Juni 2022.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ama pusti se ti Bakira. Losa ti je prica - sta god uradis ti dodas i Bakir je to. Ti si ta promjena za koju si govorio. De da vidimo vise tu promjenu. Jok on se ufatio Bakira i SDA ko pjan plota.
Kakvi ste vi izdajnici....Becirovicu nisam ti dao glas sa saginjes glavu pred HDZom
Becirovicu samo patriotski (prati odluke Željka) I nema problema za BiH !
Ali teško da ćeš tako uraditi jer slušaš naredbe osmorke
Ma mater vam sve ista imena samo druge fotelje pa dokad više..
Moj rumenko tebe je konakovic naj vise nategno
Osmotrojkaši ,HDZ,SNSD su prorusi,rusofili.
Kao svugdje u svijetu presjednik ili presjednistvo koje prestavlja Suverena predlaze mandatara, I taj mandatara daje zakletvu Suverenu I mora da radi u interesu Suverena lil ce biti smjenjen od Suverenu (Institucija Nacionalnog Parlamenta BiH)
Mičiguza uvlakač
Da li vi shvatate da je za ovakve poteze potrebna hrabrost. Dokle nas je dovela mržnja i blokiranje prethodnih 27 godina? Šta nam je donijela do sada Komšićeva mržnja prema svemu što en dolazi od SDA? Hajde navedite mi jednu pozitivnu stvar za građana ili Bošnjake, koje on pretstavlja, pa ću aj reći da ste u pravu. Pružena ruka sa jedne strane mora voditi pruženoj ruci sa druge.
jel to ona isti ruka koja u par komentara ispod kaže da je napokon Hrvatima svanulo,i da idemo traktorima u Tursku iz svoje države u kojoj smo vjekovima..da smo teroristi...jel to ta ruka..to silno prijateljstvo..da čujem..
Dakle, ništa pozitivno niste našli u četiri Komšićeva mandata, odim da je primao platu i dizao ruke kad god bi to uradio Izetbegović ili Džaferagić, kao lutka na koncu. Pa onda i nismo zaslužili da nam bude bolje. Što je najgore, većina vas je već u indostranstvu, ili se sprema, ili imate djecu vani, koja vam šalju pare da preživite i tvrdite da volite ovu zemlju. Bujrum, nastavite i dalje.
"Najvisi zakonodavni organu Bosne i Hercegovine", to nije organ vec SUVEREN, pocnite vec jednom upotrebljavao rijec Suveren!!!
Ovaj lik je najveći demagog kojeg sam ikad vidio. Umije da priča tri sata a ne kaže ništa. Al pošto je naš narod izrazito nadaren da prepozna političare za ono što stvarno jesu, dobio je i on priliku da vlada. Što ne bi kad je mogo i Bakir šupljator prije njega.
Ili u prevodu idemo kao i prije. Pa u čemu je onda promjena koju ste obećavali naivnom narodu.
Nije problem sto ce podrzati, podržali su i prethodnici, nego je problem sto su oni (osmorka) u cijeloj svojoj kampanji pricali sve suprotno od toga, narodski receno posrali se sebi u usta
Uvek sluga sluša gazdu ☝️
Ako pogledata sto sam rekla kad su ga izabrali vidjeti ćete da sam bila u pravu..sdp je već jednom izdao i opet će..a tu su pojedini slavili nije sda pobijedila..zamislita ja nisam sda,ali imam mozga i vidjela sam prevaru..kako su vas preveslali idioti...a sad plačite jer ste glupi..stjerati će vas u još manji tor nego sto jeste glupe ovce...nek vas sad nema nigdje..sad će manjina da vlada nad većinom..ali tako je kad se mozga nema..sad sjedite i plačite idioti..jer idioti jeste.
Možda da ste bili više fokusirani glasajuci za svog predstavnika manje bi plakali i na kraju opet mi manjina ko fol kriva
Mlakonja snishodljivac.