Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je kako je "izborna krađa" postala aktuelna tek nakon što su rezultati objavljeni. Prije rezultata svima sve regularno. Ovako je i Arapović 7. Oktobra još u 21:00 tvrdio da je SBB pokraden jer mu se rezultati nisu slagali sa njegovom "stvarnom situacijom".
Mislim da je Mirsad Hadzikadic namjestaljka. Dobro je reko neku noc neko. Oni sto su glasali za njeg vjerovatno bi glasali za SDP.
e jebiga Denise, znali ste da ce varati! Zasto se niste potrudili davno prije izbora da se onemoguci izborna kradja?
Igrate se izbora
Dobro šta je problem da se provede štih proba na uzorku 10% glasačkih listića. Malo UV zraka, malo analize faktora koji dovode do nevažnosti, malo provjere spiskova. Pa da vidimo gdje treba ponoviti, a ne da se ponavlja samo po žalbama.
SVI PAMETNI LJUDI ZNAJU KAKO SE ELEMINISE KANDIDAT NA BROJANJU, SAMO SU BROJACI MOGLI NAPRAVIT TOLIKE NEVAZECE LISTICE JER LISTIC ZA PRECJEDNIKA JE BIO MNOGO JASNIJI OD OVIH DRUGIH.. PONOVITI IZBORE JEDINA REALNA OPCIJA I DOVEST MEDZUNARODNE POSMATRACE JER LOKALNA BAGRA OD SVAKIH IZBORA NAPRAVI CIRKUS !!!!!
Nadam se da mislis na "predsjednika"!?
Majko mila, gledam čovjek mlad, pametan, obrazovan...i onda vidiš onu krezavu prikazu Šefika, ne zna prostoproširenu rečenicu izgovoriti.
A ti znas da je pametan jer si to ti provjerio?! Daj mi navedi neki text ili You tube link gdje ovaj mutavi debil priča, gdje nudi riješenja ili daje neke nove ideje za napredak, ili pošto je mlad, ima li neke platforme ili bilo šta za ovu nasu omladinu?
Prevara klasicna
A MALO DOSTOJANSTVA U PORAZU? NE RUŠITI UGLED I POVJERENJE U IZBORNI PROCES? GDJE JE SADA DRŽAVOTVORNA RETORIKA?
Haj majke ti ne seri priznaj poraz i gubi se
Treba mu ga zabit hanumi .
Opozocija je trebala izaći ujedinjena sa zajedničkim kandidatima. Dr. Mirsad Hadžikadić je bio daleko najkvalitetnije što je ova zemlja mogla odabrati do sada. S druge strane Denisova harizma je ravna 0. Ne znam ko ga je naložio da se kandidira, jer jednostavno nema nastup i stav.
Mislite da je to slučajnost! Ne narod je sit svega ali nedaju svoj glas da bi ga neko ukrao nego ga sami unište!!
@RUSE I bas samo ove za predsjednistvo u tako velikom broju?
Samo bravo čovjeku koji i nije rekao da je trpio poraz jer su Bošnjaci masovno glasali za Komšića.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top