Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini politicar koji se bori politicki za ovu drzavu i onda kada kamere ne snimaju i kad nije predizborna kampanja. Jedini koji nista lose ne govori na druge kandidate. Nikome nista ne pakuje, ne koristi medije da nekoga oblati, niti je ikada poveo hjku protiv bilo koga da bi on uzeo neku poziciju. I tu se odmah najbolje vidi razlika između njega i fahre npr ili prljave sda masinerije. Pa cak i komsica koji je sve vise opet poceo ostriti zube na Denisa.
Drzavnik! Nas najbolji politicar i vjerovatno najbolji kandidat u zadnjih preko 20 godina za clana predsjednistva. Bez politicke ili koruptivne afere. Mlad ali sa politickim iskustvom i vrhunskim rezultatima iza sebe. Zna da brani drzavu i politicki se bori za nju, bezbroj puta je to dokazao. Zato ce biti pun pogodak u predsjednistvu.
@libertalian1 Svaka cast za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JAKO PAMETAN COVJEK. ON NAM TREBA U PREDSJEDNISTVU. COVJEK SE NE SVADJA IMA PLANOVE ZA BIH I TO TREBA PODRZATI. BRAVO
Za razliku od drugih nije istrosen, nema politickih mrlja, nije kriminalac i lopina. Nije niciji potrcko. Svaka cast na recenom Denise. RESPEKT
Denisa za predsjednika :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ću insistirati da mi plata bude 5000 eura ali kome ? Koja demagogija majko mila.
- Denis je jedini kandidat koji može doprinijeti promjenama u državi na bolje, jer je prvenstveno najaktivniji na političkoj sceni, obrazovan je i vrijedan, a kao dokaz tome ide i činjenica da je u Predstavničkom domu na prijedlog Denisa Bećirovića usvojeno više konkretnih prijedloga nego na prijedlog bilo kojeg ministra u Vijeću ministara BiH ili bilo kojeg poslanika vladajućih stranaka.
Denis je kandidat koji zaslužuje svu podršku jer je konstantno u potrazi za načinima da popravi stanje u državi i da građanima bude bolje. Kao takav, podnosilac je više stotina poslaničkih pitanja koja se tiču, prvenstveno ekonomije, zaštite poljoprivrede, poljoprivrednih proizvođača, sigurnosti građana, privlačenja stranih investicija, evroatlantskih integracija.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kandidati imaju potrebu da predstavljaju šta su uradili u BiH, isto kao da mi nemamo oči pa ne vidimo da nisu ništa, mogu oni nabrajati, ali da to nešto vrijedi vidjelo bi se, samo HADŽIKADIĆ NAPRIJED ODBOJKA 2x2 sa MIRSADOM HADZIKADICEM: #PraviPredsjednik za #NovuBiH, DANAS, 23.9. od 10:00-18:00 h u parku HASTAHANA, SARAJEVO. Lijep je dan, dobro dosli! #novaBiH
Vjerujem da će se izborom prof. dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva države Bosne i Hercegovine i kultura i kulturna politika u Bosni i Hercegovini naći u znatno povoljnijem položaju, tim prije što je, kako je i on jednom rekao, kultura ogledalo svake zemlje prema svijetu i prema vremenu u kojemu živimo.
Bojim se da će se ionako mali procenat za građansku opciju razvodniti između Hadžikadića i Bećirevića.
planira proglasima i pozivima voditi politiku. amater!
Nisi ti decko za politike....
Možeš lično podnijeti krivične prijave i da nisi u svojstvu člana Predsjedništva BiH ubleho
ne seri
svi insistiraju na necemu a sve isto sranje
Čovjek koji i profesionalno i ljudski ima snage da prošlosti gleda pravo u oći, ne izvrćući je nego učeći iz nje sebe i druge, ima pravo i moralnu obavezu, da bude lider jedne napaćene zemlje.Denis Bećirović će, sigurn sam, zastupati sve građane, a ne samo pripadnike etničkih grupa. I zato ću glasati za Denisa Bećirovića
Denis Bećirović će vratiti poštovanje našoj državi. On nikada neće dozvoliti da se dese sramote sa dosadašnjom vlasti kao što je izgubljenje revizije za Srebrenicu, gubitak Sutorine, gubitak Neuma i međunarodnih voda. Pod SDP-om i pod Denisom Bećirovićem tako nešto se nikada neće desiti!
SDP je stranka koja ima plan i program za Bosnu i Hercegovinu, Plan 10 koji će još više razviti Bosnu i Hercegovinu kao i svaki aspekt te države. Nama trebaju promjene, sve više mladih odlazi za kvalitetnijim životom i to se mora promjeniti. SDP u Bosni i Hercegovini može napraviti kvalitetan život!
Narod podražaje Denisa Bećirovića i SDP i to se vidi. Želimo državu bez nacionalizma, bez mržnje, bez podjela, samo tako i možemo uspjeti!