Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno da neko razumije sustunu.
Konačno da neko razumije sustunu.
Uh ubi ovog vojjvodu ko mraz paprike.
Neces se ti ni pitati vec su to trojkasi prodali,nas ce samo pokopati a da nam i nekazu.😅
Fala Bogu da se nađe i neko sa mudima pa da kaže što treba kazati. Fala Bećareviću što nisi pizda poput ovi kajmakovića ili konaković ššto sa ulice uletiše na pozicije i počeše totalnu rasprodaju države.
Znanje caruje! Bravo za Stranku za BiH!
A, budale. Pa ni RS neće dobijati gas džabe.
koliko ko uplati toliko će i dobiti od pdv-a,to se mora tako regulisati
Pošaljite Košarcu ,Šerifa Konjevića on je dobar haver sa njim, mozda promjeni mišljenje
Gule FBiH godinama preko raspodjele PDV najmanje 7%. Potrošnja goriva entiteta rs na nivou BiH je 22% a novčane transakcije 28% a uzimaju 35% PDV.
Novi odnosi , relaksirajući 😂😂😂 Stručnjak za gas, savjetnik Bečarević 🤣🤣🤣 20 godina ublehe u BH gasu, nula metara novog gasovoda, nula kubnih metara skladišta, nakvaso od ublehe i lijekova za živce.
Lopovcina teska
Vide FBiH kao kravu muzaru...
Bravo gospodine.Sve što kažete potkrijepite argumentima.Dosljedni ste.Razumijete problematiku i govorite istinu.Nrka sr neznalice stide uključujući i kvazi ministra Košarca.
U Jugoslaviji je Bosnjo imo glavni glas a sad mu namecu srpske i hrvatske rusko americke konekcije.
Imali išta pozitivno , svaki dan su negativne vijesti. Dok se ne digne kuka i motika u čitavoj BiH , nema boljitka nikome.
Tako je Almire!Ovoj gamadi vise jednom treba reci dosta je!!!Oni valjda dobri,sta li??Ne laje kuja nikad radi sela..zapamti to