Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu!
Hvala Bogu da beba nema virus, koliko god pricali da su djeca otporna, opet se bojim za njih, ipak su to pahuljice koje su osjetljive na sve. I ja imam jednu od 3 mjeseca pa se ne smije dirati ni po licu, dobije osip, a kamo li poljubiti...
@Nenin10 čuvaj bebicu...kad poraste, ako Bog da, onda ljubi ko svoje dijete. Neka vas Bog čuva!
Lijepa vijest svakako ali vec je bilo slucajeva da su novorodjencad zaražena koronom od majke i nisu imala nikakve simptome niti problema sa zdravljem, tako da nije strašno. U svakom slučaju pozitivna vijest.
Hvala bogu! A bit će bez mame sad kad joj je to najvažnije :(
Makar jedna lijepa vijest. Hvala Bogu dragom. Citavo vrijeme cekam da vidim rezultate a sve zbog jedne neodgovorne budaletine.
Bravo za bebu,hvala dragom Allahu samilosnom
Hvala Bogu da nije zarazeno! Cuvajte se svi, sta god bili, ljudski zivot nam treba biti prioritet a ne nacionalizam ❤
Eto ti, osim sto je debil zarazio pola doktora u Mostaru tako sto je primljen na “štelu”, zarazio porodilju iz svoje firme, nadam se da grijesim, ali nije zar žena isla na posao kod tog hajvana nakon porođaja?!
Ta porodilja se porodila nocas. Ujedno mu je i ljubavnica. A i supruga mu je pozitivna, tako da sad svi skupa lijepo leze u izolaciji i pricaju se. Jos treba njen muz da dodje i eto derneka pravog.
Ovaj sto je zarazen i zbog svoje sebicnosti lagao i tarazio istale je Covicev badzo. Da li ce se Covic oglasizi i osuditi ovaj zlocin
ma j,,,,i mu mater bitno je da je beba ok, a ostalo manje više a za mamu želim brz oporavak;)
Svi du negativni , sad javise na TV
Hvala Bogu! Mami brz oporavak. ❤️
Klix da zahvali Korona virusu, pa milione ćete zgrnuti svojim paničnim objavama.
Eto sta uradi čovjek kad misli samo na sebe ..
Za osudu je taj bezimeni gospodin, samo se pitam kako je uspio i porodilju koja radi kod njega zaraziti???!!!! Nije valjda radila do samog poroda???!!!
Super! Nek nije bolest prvo sto ce beba dozivjeti.