Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Basstamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market (Foto: Vanja Čerimagić)
Sarajevski tamburaši su se jučer, u nedjelju 08. januara, još jednom pobrinuli za odličnu zabavu na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i oduševili sve posjetitelje Sarajevsko pivo Holiday Puba.

Zabava sa tamburašima nastavit će se i večeras, u ponedjeljak 09. januara, nastupom Basstamburaša u 20 sati.

ASA Čarobni svijet je i dalje mjesto izvrsne zabave za djecu od 4 do 12 godina u periodu od 10 do 22 sata. Jutro će, kao i uvijek, započeti puzzlama, bojicama i plastelinom, a potom slijede crtani filmovi, učenje rada na računaru, učenje engleskog jezika, druženje s maskotama, i igrice ASA Super vozač i PrvoKLASni Wii turnir u tenisu, a u 19:00 će biti odigrana i još jedna lutkarska predstava.

Djed Mraz i vilenjak će se danas u Coca-Cola kućici s djecom družiti od 16 do 20 sati. Napominjemo roditelje da fotografije njihove djece sa Djedom Mrazom mogu podići do 15. januara u terminu od 16 do 20 sati te vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Među mnogobrojnim štandovima izlagača na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete posjetiti i štand Vivaxa. Vivax uređaji dizajnirani su da vam omoguće jednostavno i brzo opremanje doma najnovijom tehnologijom kojom možete opremiti dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu, dječiju sobu... Na štandu Vivaxa možete odbrati uređaje koji odgovaraju vašim potrebama i interijeru, a u ponudi su bijela tehnika, digitalni Olympus fotoaparati, kompjuterska oprema... Štand Vivaxa, kao i štandove ostalih izlagača, možete posjetiti od 10 do 22 sata.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.