Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Noć Plantaža 13. jul sa grupom Blavorsi

Sarajevo-x.com
Predstava za djecu (Foto: Vanja Čerimagić)
U prepunom Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć, 5. januara, još jednom nastupio Selam Tufekčić & Band. Tako je Holiday Pub i ovog četvrtka bio mjesto dobre zabave uz Sarajevsko pivo, dobru hranu i naravno, odličnu muziku.

Večeras, 6. januara, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu bit će održana druga Noć plantaža 13. jul. Nakon prve Noći plantaža, održane 02. januara uz odličan nastup Sarajevskih tamburaša, u okviru druge Noći plantaža nastupit će Blavorsi, bend koji se pobrinuo za odličnu zabavu i u novogodišnjoj noći u Holiday Pubu. Jedan od najpoznatijih sarajevskih klupskih bendova će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu izvesti obrade najpoznatijih domaćih i stranih pjesama u prepoznatljivoj izvedbi koja garantira odličnu zabavu.

Jučer je u Dječijem paviljonu ASA Čarobnog svijeta odigrana lutkarska predstava Ko se boji mraka još?, a u okviru programa “Upoznaj profesiju” djeca su mogla upoznati i animatora lutke. Danas, u petak 06. januara, djeca od 4 do 12 godina će se kao i proteklih dana od 10 do 22 sata moći zabavljati uz gledanje crtanih filmova, učenje engleskog jezika, slaganje puzzli, druženje s maskotama, crtanje, igricu ASA Super vozač, a u 17:00 će upoznati i slikarku u okviru programa “Upoznaj profesiju”.

Djeda Mraz i vilenjak će u Coca-Cola kućici boraviti od 16 do 20 sati. Roditelji fotografije svoje djece sa Djedom Mrazom mogu podići do 15. januara, i to radnim danom u terminu od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Ukoliko još uvijek niste posjetili izlagače na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, to možete uraditi od 10 do 22 sata. Na štandu Saso Mange možete pronaći raznovrsne ručne radove od prirodne kože: tašne, papuče, ruksake, narukvice, kape, kaiševe, naušnice i druge modne dodatke u izradi Samire Salihagić. Na ovom štandu također možete pronaći i torbe Damira Huseinovića i Centra za samopouzdanje – Mojatorba.com. Izuzetno zanatsko umijeće Damira Huseinovića u izradi kožnih proizvoda kombiniranih sa različitim materijalima koje izrađuju članovi Centra za samopouzdanje je osnova na kojoj se bazira dizajn ovih torbi.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.