Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast gospodjo...Baš nam je drago imati nekoga tamo gdje baš treba. Samo nastavite pričati istinu o Bosni!!!!
Gosp. Arminka Helić HVALA NEIZMJERNO NA VASEM TRUDU
A vasem trudu? Gdje su protesti ispred institiucija koje ne rade svoj posao! Sve cekate servirano na tacni. Ne moze dok i vi ne pocnete raditi!
@PJS2 neda mi se objasnjavati ...nisi iz Sarajeva ocigledno ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a cija je ova???prvi put cujem za ime baronesa,nezvuci mi ko nase muslimansko??meni smrdi na skutorku,zato joje bolje da zacepi dok je ja nisam zacepio
@EdinDzekoBosna2 Arminka škutorsko,dal si ti mentol!? čim pljuje Srbiju i Hrvatsku zna se čija je.
@shomy11 eto timi reci.sta jaznam koga ona pljuje nemam pametnija posla nego da citam klix
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"datum iz 1992. godine kada su proglašavanjem vlastite države bosanski Srbi pokrenuli razarajući četverogodišnji rat" e? da ga nisu mozda pokrenuli muslimani proglasavanjem vlastite drzave? Il je ovo prvo bilo?
kakvo odvratno ime
@shomy11 mislim na Arminka,ne znam dal sam ružnije ime čuo na teritoriji ex Ju
Baronesa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pa sto nesto ne uradis po tom pitanju
Nego kad će se ono Škotska odcijepiti?
Moj osobni klimoglav drugarice baronesa.
Kako izjednacavaju Bakira i ove bitange Dodika i Čovića. To je pogana poruka ' Svi smo isti i ko nas bre zavadi'. Bakir mozda ima svojih gresaka ali izjednačavati ga sa ovim rusiteljima Bosne je u najmanju ruku zlonamjerno. Mislim da je narod provalio ovu perfidnu politiku i da nece nasjedati na ovakve pokusaje.
Jel ova sultanija i upozorila da jedan narod drugom bira predstavnike?
Oni su predstavnici svih stanovnika BiH birani iz reda odredjenog naroda. Shvatite vec jednom. Laktasenko je trenutno predstavnik i mene i tebe.
Jebote dan RS-a de malo iskoristi uticaj da OHR smanji ovlasti Doma Naroda FBiH na suštinski nacionalni interes. Da se malo krene s mrtve tačke pa gdje god! Makar u propast. Kad propanemo mozemo jos uvijek u Njemacku! Nikad nije kasno!
@Kroner_2 zasto neko drugi mora da se izbori za tebe? Moramo svi zajedno da mjenjamo stvari ako to zaista i zelimo.. sve bi da to tamo neko uradi.. sutra da nas izadje par stotina hiljada mozemo promjeniti sta hocemo, nije drzava neki vanzemaljac.. drzava postoji zbog gradjana a ne obratno.. ako vecini gradjana nesto ne odgovara oni to vrlo brzo i promjene..
Tako je nasa Abaka .Aferim
Zena istinu zbori ....👍
I šta mi da od Britanije očekujemo nešto dobro,ih...
Jel spomenula Grabovicu, Križančevo selo, Buhine kuce, Stipića livadu?? Jel možda spomenula Hrvate iz Bugojna, Kaknja, Zenice? Jel spomenula Hrvate iz Sredisnje Bosne koji su bili u okruzenju?