Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake se pokusava ponasati kao Milosevic u Jugoslaviji. Svaka prica o vecinskom naridu i vise prava za bilo koga Bosnu vodi u raspad. Da li to Bake namjerno radi? Da li uopste zeli BiH u ovim granicama ili neku malu muslimansku drzavicu?
Srpska je nazalost daleko ispred nas a kako ne bi i bila kad imamo Sejdu pjanduru i Dzafersona kojem zena mora svezati cipele kad izlazi iz kuce!Dodo ima damu ko sise i on gura svoj narod i to veoma uspjesno!
Odlicna analiza! Dakle ostaje jedino da se Sda i Bosnjaci vrate Dejtonu u izvornom obliku i svoje nacionalne ambicije zadovolje kroz konstitutivnost na cjeloj teritoriji BiH i plate cijenu cjelovite Bosne..Srbima ostaje Srpska a Hrvatima vecinske županije..krovnu drzavu graditi dogovorom i onim sto je moguce za dobrobit pre svega ekonomsku sviju.
Majmun uzp-ovski.
jeko ovaj, ima li iko normalan da se pita a da nije neciji....
Blokiraju cijelu drzavu 30 godina. Dajte im tu zapadnu Hercegovinu i nek rade sta god hoce, skinite ih nam vise s grbace.
Pa vi podržavate genocidu i tražite Aparthejd. A i Frankova Španija je propala, fašisti!
A profesora i gowana...koliko li mu je Čović uletio da ovo kaže...Unitarizacija, majorizacija, legitimno predstavljanje...pljucccc
Kako vise imate snage za ova sranja..
Zato što je potpisana u Daytonu najveća veleizdaja BiH od Kulina Bana do danas, imamo ove probleme. Isključivu odluku o potpisivanje nevjerovatne velikoizdaje donio je je Izetbegović. Izdaja je nastavljane i poslije rata, a da bi izdaja trajala, Alija je perfidno i lukavo namjestio da njegov retardirani sin nastavi sa veleizdajničkom ulogom. RS postaje sve jača, a mi se sa Hrvatima prepiremo oko izbornog zakona.
Na prvu pročita Brnabić.. Ooouu reko pustila brkove..
Trebaju nam hrabri politicari za teske odluke. Politicari koji ce mozda i izgubiti izbore 2022. ali ce donijeti progresivne odluke prihvatljive za sve gradjane FBiH. Trenutna situacija da je Federalna vlada u tehnickom mandatu vec 2 godine nikome ne odgovara. Pogotovo ne u doba korone kada se trazi liderstvo a ne kukavicluk.
Pa naravno da zagovara , da se u oba entiteta građani izjednače u pravima i obavezama , jer su to i obaveze iz presuda domaćih i međ.sudova.. Ovakvim svojim stavom pokazujete eklatantno ne znanje (a imate visoko zvanje) , i želju za ostankom diskriminacije (u cijeloj BiH). , a to nisu EU demokratski standardi.
haj mali ne seri bgt.
Kad pročitam vaše komentare postaje mi jasnije sa kim živim. Pa ne shvatam šta gube muslimani ako hrvati biraju svoje predstavnike, pa i vi birate svoje.
Ne može 7% stanovništva imati 33% vlasti. Niti će.
klix šumadija portal
Ja bi rvatima dao sljedeće četiri godine da upravljaju drzavom,ako bi se pokazali loši sve bi ih obje..sio na glavnom trgu u Mostaru kao primjer ostalim rvatima.