Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav humor jbte.
Ma ljubomorna
Jasta bola
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Glup humor-glupa Irma
o irma glupa, brži jezik od pameti. razmišljaj malo, u golu te..
o irma glupa, brži jezik od pameti. razmišljaj malo, u golu te..
Jednom rjecjuseljanka u mozak, vrlo bitna razlika jer seljaci su nasi vrijedni i posteni gradjani a seljaci u mozak poput irme jedna sasvim druga prica....od sad jedinica za glupost je irma
Zato i nisi geadonacelnica sto laprdas okolo
Vidi se da je Irma odrasla u jednoj primitivnoj porodici, imala je priliku da se educira, ali njeno shvatanje i sale su na osnovu prosjecnih klosara. Nikad nisi niti ces moci biti diplomata... bolje da ides da muzes krava ili koze pa da prodajes kajmak i sir turistima u Medjugorju :)
Baralija je prava fuksa i *ucka. Bas si pogan i zlonamjerna osoba
Sex partijski neprijatelj No1
Prvo Mostar covicu preda, sad ovo, haj ti opet na trudincko...
Sinko ti imaš problem i na žalost niko ti ne može pomoći sem Boga, a ti očito u Njega ne vjeruješ
davno sam ja rekao da ona nije dobre glave...dijagnoza se sve bolje vidi...
Ko ovoj stuhi daje medijski prostor? Nebitna osoba sasvim, pamtit ćemo je po tome što je prodala Mostar.
Irma i dalje ne vidi da su ovo neumjesne "šale"
A jel ova Irma Lezbjeka ili kako moderno zivu LGBT?
Kakve veze tvoj komentar ima sa odnosom Naše stranke i SDP a.Jesi li svjestna svoje gluposti,ne kulture, primitivizma.Ti žena, majka i bivša kandidatkinja za gradonacelnicu .Neznam uopće ko te je vinuo u te visine da si neko a u stvari tvoj komentar govori sve.
Bezze, seksističke šale Irmice bez kompasa! Doduše, ići po raznoraznim fašističkim mjestima i fašistima u posjete nije pametno od strane naše gospe.