Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"I pijem Viski,, Kako je dobro"! 🤣😂😂
@gooUser11041104 Piješ sama ili s Inskom ?
Trenutno na Vijestima HadzijaLopov Suta hahaaahhaha 🤣🤣 tip ne zna sastavit dvije rečenice
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja ne znam za vas, al ja sam zabrinut
đe ne bi bio zabrinut,tolika promocija i favoriziranje je nezapamćeno,klix more se zvat bhblox
Ne kaze se zabrinut nego zabvinut
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gospodzo baralija jeli te stid poraza sjeti se sta si pricala u pred izbornoj kampanji ja bi se pokrijo po glavi i napustio mostar nece te spasit ni glas sto ces dat koaliciji za mostar.
Ova stvarno umislila da ce biti gradonacelnik sa 3.000 glasova naspram 13.000 koliko je dobio dr Guzin. Pa ovi iz ove ped..ske stranke zaista nemaju minimum dostijanstva ni obraza.
de se na FB javi samo, klix mi brani komentare pa moram ovako. ili napravi lazni e mail pa da ti posaljem dokumente Austro Ugarskih agenata. jedan od najvecih je bio Safet Beg Bašagić covjek koji je skolovan u Beču i vrbovan od strane Evidenzbureau (obavjestajna sluzba A-U)
MOSTAR=Cirkus i to u svakom pogledu i kad nisu izbori i kad jesu !
Ispade Baralija kao neiskusna bolji političar i čovjek od Nikšića koji je cijeli život proveo u politici. Žalosno sta je lik uradio od najorganizovanije partije u našoj državi.
Moja Irma oko tebe sve zvijeri i krvoloci.Gladni krvi i vlasti.
ja i....
Tender za asfaltiranje Poljina je otvoren....
Dobiju 5 glasova na javnom glasanju pa se žale visokom predstavniku na glasanje i traže da bude tajno. Čovjek im ispuni želju i oni dobiju 2 glasa. Koja je to truba od koalicije.
Irma, ne brini. Ti si klasa za njih.
Mama, tata i cuko glasali za nju.
Moja Irma bolje da nije bilo izbra
Niste ni počeli a već razdor. Uh, što bi građanima bilo lijepo sa vama kad bi se vi razmahali funkcijama, upravnim odborima, pozicijama. Ništa, treba vas izabrati pa da se sad vi jedno 25 godina rastalite, snalazite, rasporedite. A građani nek se strpe. ;)
Klocevi jedni
Mostar ispade najveci curkus ove posrane drzave... nije smijesno vise
poceli su prijetit