Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za zalaganje. Dok takvi nemaju pravo, "poljoprivrednici" koji ni pedlja zemlje ne obradjuju u talu sa vladajucom strukturom dobijaju sredstva poticaja. Nije afera Lijanovic izolovan slucaj, ali nikog ne zanimaju poljoprivrednici i s kakvim se problemima u nasoj drzavi susrecu
Irma, lutkice, (uz razumiijevanje za trenutnu situaciju). zar nismo apsolvirali da je poljoprivredna zemlja drzavno vlasnistvo, a ne entitetsko? Shodno toj cinjenici, pokjoprivredni proizvodjac bi morao biti subvenciran s drzavnog nivou. Ima i smisla. Jer, ako onom u Vojkovicima zafali kora hljeba - eto ga u Sarajevo. Ili meni u Ustikolini - odoh u Focu.
@BH_Faraon Radi se o ljudima koji imaju svoje zemljište u RS. Privatno. Država s tim nema ništa.
@BH_Faraon ... Trenutna situacija bi 'nekima' mogla pomoci da nauce jedno od osnovnog o anatomiji covjeka: stomak je blizu gu'ice, pa ni glava ne moze biti daleko.
Svi bi da se ogrebu od države!